esdoorn verplanten tips

De look van een esdoorn boom staande op een werf is er een die zowel koninklijke en statige. Je landscaping, die is verankerd door een esdoorn, zal een krachtig statement als mensen voor het eerst uw tuin te zien maken. Het planten van een esdoorn boom uit een zaadje zal een aantal jaren duren voordat u enige vorm van grote boom te zien. Het transplanteren van een esdoorn zul je veel sneller resultaten. Vooral een die al volwassen en 10 tot 20 voet lang.

Bij het kiezen van uw esdoorn boom voor het transplanteren in uw tuin, het vinden van een gezonde een is erg belangrijk. Kijk naar de algehele conditie van de boom. Zijn er wonden uit het snoeien? Is er een grote hoeveelheid van de schors verlies? Zijn de bladeren vol gaten? Kun je tekenen van rot, of de ziekte zien?

Kies Gezond Trees

Het kiezen van een gezonde boom vanaf het begin bespaart u een hoop op het gebied van werk en zorg over de begin staten van de transplantatie.

Transplanteren van uw eigen Trees

Als je gaat te transplanteren uw eigen boom, moet je heel voorzichtig zijn in de manier waarop je de boom te bereiden zijn. Er zijn verschillende overwegingen bij het transplanteren van uw eigen esdoorn van de ene plaats naar de andere. Water, bodemgesteldheid, en nutsleidingen zijn allemaal grote overwegingen.

Houd Roots Natte

Houd een container vlakbij die vol is van water. Wanneer u de boom te trekken uit de grond, waardoor de wortels nat zal de boom uitdroogt. Esdoorns niet graag hun wortels te drogen uit, al is het maar een paar minuten. Het creëert een stressvolle omgeving waarin de boom kan shockeren.

Graaf voorzichtig rond Boom

Gebruik een spade schop en graven zorgvuldig rond de boom. Houd in gedachten dat er een grote wortel systeem onder de boom die is er niet alleen te houden gevoed, maar het zal ook de boom te verankeren. Graaf breed rond de boom en vergeet niet dat de penwortel zo diep als de boom is groot zal zijn. Probeer niet te veel wortels niet te beschadigen in het proces.

Dig Transplant Hole

Wanneer u het nieuwe gat te graven voor de esdoorn is het belangrijk om een ​​vuistregel herinneren. Maak het gat twee keer zo groot als de boom wortelstelsel. Als u het transplanteren van een boom die is 6 voet lang en 4 voet breed, dan moet je gat minstens 8 voet breed en diep genoeg voor de penwortel volledig kan worden afgesloten.

Water en mest

Laat Depressie bij Ground

Voordat u de boom in het is een heel goed idee om te gieten in een paar zakken van organische meststoffen of mest en water het gat. Dit zal de wortels een goede start met hun voedingsbehoeften te geven.

Nadat u de boom in het gat, bedek het met de bodem. Hebben geen betrekking op het helemaal tot aan de stam. Laat een kleine depressie in de grond ongeveer 4 inch diep. Als je naar de boom weer water, zal dit kleine depressie wat water vast te houden en te laten is dringen in het wortelstelsel.