fouten te vermijden bij het kweken van paprika’s

De zoete paprika kan groeien in uw tuin in vele kleuren en maten. De paprika is een warm-weer plant, die je binnen moet beginnen uit zaden als u in een gebied met streng winterweer leven. Leer van deze tips over hoe om veelgemaakte fouten te vermijden bij het kweken van paprika’s.

Wacht tot je paprika plantaardige zaailingen te transplanteren naar de tuin, totdat zowel de bodemtemperatuur en ‘s nachts de lucht temperatuur boven 55 graden F. (13 C). Om de jonge peper planten ‘s nachts warm te houden, plaats rij beslaat meer dan ze in de tuin. Groene paprika’s moeten 75 dagen groeit de tijd om de rijpe vruchten te produceren.

Het planten van Groene paprika’s Too Soon

Aanbevolen paprika afstand in de tuin lijkt groot voor de grootte van de zaailing te zijn, maar deze paprika’s zal groeien op een wijnstok die kan oplopen tot 24 inch lang. Plant de zaailingen 24 inches uit elkaar in elke rij, of ieder in zijn eigen plein, meet 18 bij 18 inch.

Do not Crowd Groene paprika’s in de tuin

Overbemesting van paprika, vooral met een hoog stikstofgehalte formule, meer blad en wijnstokken groei produceren in plaats van meer pepers. Bemesten paprika met een wortel-starter wanneer je voor het eerst de zaailingen te transplanteren, en breng daarna nog een dosering van een evenwichtige meststof, zoals 8-8-8 in de bodem zodra de paprika’s op de wijnstokken.

Vermijd overmatige bemesting paprika

Water paprika’s regelmatig, en irrigeren dagelijks bij warm droog weer, zodat kleine nieuwe paprika’s om verder te gaan rijpen. Droge grond zal het ook mogelijk wortel ziekten te ontwikkelen, dus houd de grond vochtig en effectief afgevoerd.

Laat de bodem rond Peppers uitdrogen

Als u paprika planten in plaats van het transplanteren van uw eigen zaailingen te kopen, te controleren op de aanwezigheid van insecten, zoals bladluizen, die zich verraden door het verlaten kleverige honingdauw onder de bladeren. Als bladluizen krijg om uw peperinstallaties Gebruik roofzuchtige insecten, zoals lieveheersbeestjes en gaasvliegen, ze te bestrijden. Kijk voor bladvlekken of zwellingen op de stengels, genaamd kankers, voor het kopen van de planten. Als je een gebruiker van tabak, draag handschoenen en je handen grondig wassen voordat de planten aan te raken, om te voorkomen dat de verspreiding van tabak mozaïek infectie aan de paprika.

Ziekten te voorkomen en Insectenplagen

Afhankelijk van de peper verscheidenheid, kunt u ze plukken als ze nog onvolwassen en rijpen ze binnen de buurt van een zonnig raam, of laat ze op de wijnstok te rijpen. Als je ze oogsten, snijd de dikke stam van de peper fruit in de buurt van de wijnstok in plaats van de peper uit te trekken, om te voorkomen dat scheuren van de wijngaarden en het verlaten van wonden waardoor schimmelsporen de plant kan binnendringen.

Oogsten van de Peppers

Met de juiste beplanting, bemesting, stabiele water geven, en een zorgvuldige behandeling bij het oogsten, kunnen zoete paprika wijnstokken produceren in grote aantallen, voor u om te genieten in de zomer en vroege herfst. In de meeste groeiende zones, kunt u kiezen en eet paprika’s uit de tuin van juli tot midden oktober.