het handhaven van een sinaasappelboom: handige tips en aanwijzingen

Het hebben van een sinaasappelboom in uw boomgaard is een prachtige aanvulling. Er zijn veel dingen die kunnen worden gedaan met verse sinaasappelen, van sap tot extravagant recepten. Na de perfecte verse sinaasappel hangt af van de zorg die u geeft je boom.

Sinaasappelbomen groeien het best in Californië, Arizona en Florida. Ze houden continu warm weer. Oranje dwerg boomsoorten kan buiten worden geplant of ingegoten, zodat ze kunnen binnen overgedragen worden in koudere klimaten. Voordat u uw planten te kopen, zorg ervoor dat het compatibel is met uw groeiende gebied.

Algemene informatie

Dit is waar het allemaal loont: het water geven, de bemesting en de vier tot zes maanden wachten, dat het is genomen om de rijpe vruchten op uw sinaasappelboom. U zult let op uw fruit gaan van bloem naar kleine groen / geel fruit, en daarna rijpen in geel, oranje of rood fruit, dat is zoet en sappig.

Tips en Pointers

Je zult weten wanneer ze klaar zijn door ervoor te zorgen dat al het groen is verdwenen, dan snijden open te proeven. Met de juiste sinaasappelboom zorg je fruit jaar na jaar.

Oogsten Uw Oranges