het maken van een modulair mudroom locker

Modulaire mudroom lockers kan de ingang aan uw huis schitteren voor bezoekers. Ze kunnen gemakkelijk worden gemaakt en kan niet alleen worden gestapeld en herschikt, maar kan neaten up van alle mudroom. Deze kasten kunnen drop down deuren hebben of kunnen open blijven. Modulair mudroom kluisjes zijn een leuk weekend project, en vereisen weinig materiaal.

Als u geen beeldscherm blokjes kunt vinden kun je een kubus plank te bouwen door lijmen en vastschroeven ¾-inch multiplex platen in een L, en vervolgens het samenvoegen van twee L’s om een ​​kubus te maken. Zand de binnen- en buitenkant van de kubus plank voordat u schilderen.

Gereedschappen en materialen die nodig zijn

Als je binnen werkt vast krant om de werkruimte te beschermen. Werk in een goed geventileerde ruimte. Volg de aanwijzingen op temperatuur lak of beits zorgvuldig. Prime de doos en laat het op een koele, droge plaats voor 24 uur. Dan verf je doos en laat het drogen voor nog eens 24 uur voor het schilderen van de tweede laag. Solliciteer zoveel lagen als het je past, maar zorg ervoor dat u minstens twee van toepassing. Als u van plan over het gebruik van vlek, breng een gelijkmatige laag van de vlek op alle delen van de doos en het laten drogen gedurende 24 uur. Verzegel uw doos in een laag van polyurethaan.

Stap 1 – De voorbereiding van uw box

Snij je hout 12×12 inches, of de grootte van de doos. Zet de doos op een vlakke ondergrond. Plaats de scharnieren van de bodem van de doos 1 inch vanaf de zijkant en markeer elk gat u boren via de gaten in het scharnier als richtlijn. Line deze merken met de scharnieren en boor de schroeven in het hout van de scharnieren te bevestigen aan de doos. Doe hetzelfde met de deur. De volgende stap is het magnetische dichterbij het midden van de bovenkant van de doos bevestigen. Gebruik de liniaal om het centrum om een ​​perfecte pasvorm te vinden. Plaats het midden van de magnetische dichter bovenop de doos en markeer de gaten voor de schroeven met een pen. Plaats de magnetische dichter op de merken en het gebruik van de schroeven om het te beveiligen. Doe hetzelfde voor de deur. Vervolgens neem je pull handvat en vind het midden van de deur. Zorg ervoor dat het is aan de kant zonder de magnetische houder. Bevestig de hendel om de deur.

Stap 2 – Schilderen of vlekken Uw Box

Het maken van meer eenheden zal zorgen voor meer opslagruimte. Om veiligheidsredenen, niet meer dan drie eenheden stapelen op de top van elkaar.

Stap 3 – Bevestig de deuren naar de Box

Stap 4 – Schikken en Stack Uw Units