houdende baksteen straatstenen

De werkwijze van het leggen baksteen straatstenen is eenvoudig en kan door vele doe-het-zelvers. Putting baksteen klinkers in een buitenruimte kan toevoegen een ouderwets gevoel aan het gebied. U zult genieten van de resultaten, zolang het project correct wordt uitgevoerd. Hier zijn de basis van het leggen van baksteen straatstenen in een buitenruimte.

Er zijn vele mogelijke manieren waarop je kon lay-out van de bakstenen straatstenen. Als je weet wat je wilt voordat u aan de slag, zal dit u helpen te bepalen wat je nodig hebt. Kom met een diagram van hoe je gaat om alles uit te leggen, en zal het veel gemakkelijker zijn om het in praktijk te brengen.

Stap 1: Beslis over een Pattern

Bepalen hoeveel vierkante voet zult u afdekken met klinkers. Neem je meetlint en krijgt een lengte en breedte van de ruimte. Vermenigvuldig de twee nummers samen en dit zal u de vierkante meters te geven. Voeg 5 tot 10% aan dat nummer voor afval en je moet genoeg zijn om het werk te doen hebben.

Stap 2: Meet de Space

Voordat u ooit een schop in de grond, moet u de hulpprogramma’s duidelijk aangegeven hebben. Bel uw lokale nutsbedrijf en ze moeten in staat zijn om u te helpen precies bepalen waar water-, gas- en elektrische leidingen kunnen zijn. Dit zal u veilig te houden en elke grote reparatiekosten te voorkomen.

Stap 3: Teken de Utilities

Met het oog op de straatstenen correct te installeren, moet u de site te graven. Graven de grond ongeveer 6 tot 8 inches. Zorg ervoor dat de grond is zo glad en horizontaal mogelijk.

Stap 4: Graaf de grond

De buitenkant van het project moet een kader omheen om alles in te houden hebben. U kunt de buitenkant frame met bakstenen te maken als een gemakkelijke oplossing. U kunt de stenen te verankeren op zijn plaats met beton of inzet.

Stap 5: Installeer de Frame

Voor de onderste laag van het project, moet u gravel te leggen. Het grind moet ongeveer 4 “dik zijn. Dit zal een solide basis voor de bakstenen straatstenen te bieden en te veel beweging te voorkomen.

Stap 6: Leg Gravel

Stap 7: Leg het Zand

Na het grind op zijn plaats is, moet je om het te bedekken met zand betonmolen’s. De zandlaag moet ongeveer 2-3 “diep. Als je eenmaal genoeg zand in de ruimte, neem een ​​2×4 en het niveau het uit. Gebruik een niveau om te bepalen of het zand is eigenlijk vlak en glad.

Zodra het zand is glad, leg de bakstenen straatstenen in het patroon dat u eerder hebt opgegeven. Gebruik het niveau om ervoor te zorgen dat ze allemaal niveau. Gebruik een plaat vibrator om ze allemaal te pakken in het zand gelijkmatig en stevig.

Zodra de bakstenen straatstenen op hun plaats zitten, vullen de gaten met extra zand. Dit zal helpen om de straatstenen op zijn plaats en geef het een afgewerkte look.

Stap 8: Leg de Brick Straatstenen

Stap 9: Vul het Scheuren