kajak vistuig voor koud weer

Er is volop kajak vistuig je kunt kopen, die zal helpen houden u beschermd en warm bij koud weer. Laat u niet vangen door het winterweer, zorg ervoor dat je de juiste apparatuur.

Een goede kwaliteit wetsuit van essentieel belang is bij koud weer. Aanschaffen met materiaal ten minste 3 mm dik te zorgen dat u warm genoeg. Paddling jassen zijn verkrijgbaar in warm, maar ademende materialen die u zal beschermen zonder dat het te omvangrijk. Zorg ervoor dat u ook het dragen van een goed paar handschoenen. Kevlar palmed handschoenen zullen niet alleen je vingers warm te houden, maar ook geeft u een uitstekende grip.

Kleding

In de winter weersomstandigheden moet u ervoor zorgen dat uw kajak zichtbaar is. Neutrale kleuren zal gemakkelijk opgaan in de achtergrond. Door het schilderen van uw kajak in een lichte of reflecterende gekleurde verf, zul je veel gemakkelijker te herkennen van rivier of meer banken. Het zal niet van invloed op het aantal vissen u ofwel te vangen.

uw Kayak

Wanneer u uit kayak vissen in koud weer, zorg ervoor dat je een droge zak met u te houden met een extra set kleding in geval van immersie. Onderkoeling kan in binnen een kwestie van minuten, waardoor droge kleding een essentieel punt.

Het bijhouden van een Dry Bag