licht de manier waarop: zetten we snappower guidelights op de proef

Wandelen rond het huis ‘s nachts, heb je ooit struikelde op een stuk speelgoed weggelaten of botste tegen een tafel? Je kon ofwel inschakelen van de verlichting, als de schakelaar in uw buurt, en uw ogen beschadigen, of de stekker in een van deze omvangrijke lichtsensor zaklampen in het stopcontact, maar dit maakt gebruik van de plug! SnapPower heeft een betere oplossing: wat als je zou een van uw verkooppunten te zetten in gids lichten?

De SnapPower Guidelights klonk precies wat we zochten: je kunt ze zelf te installeren en het verbeteren van uw huis. We probeerden een paar rond het huis en waren erg blij met de resultaten.

onderwerpen

De SnapPower was gemakkelijk te installeren, maar je moet voorzichtig zijn, omdat je te maken hebt met elektriciteit. Zorg ervoor dat u de stroom uit te schakelen naar de uitgang door uw stroomonderbreker en test het stopcontact om te controleren of het echt uit. Zodra alles veilig is, kan het deksel worden geschakeld met de SnapPower.

Het kostte ons minder dan vijf minuten om het apparaat te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is Schroef alles houdt in uw bestaande outlet cover, zorg ervoor dat er niets blokkeren van de schroefklemmen binnen (maak je geen zorgen, de SnapPower wordt geleverd met een schema, zodat u kunt er zeker van zijn), en gewoon pop de nieuwe SnapPower deksel in. u kunt dan draai de schroef op de nieuwe cover en je bent helemaal klaar.

Het geheim is in de tanden aan de binnenzijde van de SnapPower. Ze zijn in direct contact met de aansluitklemmen aan de macht te vestigen op de LED-lampjes die discreet aan de onderkant van de afdekplaat worden geplaatst. Maar geen paniek, zal de LED’s alleen gebruik maken van ongeveer tien cent aan energie per jaar en duurt meer dan 25 jaar.

Het ontwerp is zo eenvoudig, het is verbazingwekkend is dit niet opgedoken nergens eerder. We gebruikten ze naar beneden onze gang, verlicht onze trap, en zelfs zet een in de badkamer, dus we konden alles wat we zonder alle lichten aan te zetten die nodig zijn te zien. De LED-licht is heel duidelijk, maar laag en naar beneden gericht, zodat het niet lastig zal worden. Er is een kleine sensor aan de voorkant die lichtniveaus de ruimte detecteert en past de kracht om overeenkomen met wat je nodig hebt.

Aangezien het berust op een sensor bevestigd aan de inrichting, dit betekent het licht ingeschakeld als geplaatst in een gebied van de ruimte die een schaduw werpen op het heeft. Dit kan gunstig zijn, zoals je kan oplichten een donkere hoek, maar als je niet wilt dat het op alle tijd die je moet uw plaatsing zorgvuldig te kiezen. Echter, het licht is zo unobstructive dat het niet hinderlijk voor ons is geworden.

We eerlijk hou van dit kleine apparaat, het is zo eenvoudig te installeren en vrijgemaakt onze verkooppunten van de plug in lichten we hadden eerder. Het lijkt erop dat ook de andere outlets ook, en komt in 3 verschillende kleuren en twee modellen, dus het moet passen interieur meeste huiseigenaar ook.

U kunt kopen SnapPower Guidelights op hun online winkel. Prijzen beginnen bij $ 15 voor een, en gereduceerde prijzen voor multipacks. Het bedrijf maakt ook een outlet cover die tevens fungeren als een USB-oplader, dat ziet er een beetje anders, maar moet gemakkelijk sommige gemak toe te voegen rond het huis voor de meer tech-minded huiseigenaar.