meetinstrumenten en technieken

Als opvoeder en professionele freelance schrijver, Laurie Bloomfield heeft een Master’s Degree in Language Education. Haar publicatie portfolio bevat honderden artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals home improvement, doe het zelf projecten en landschapsarchitectuur, evenals financiën, opvoeding en onderwijs. Ze biedt een hoge kwaliteit artikelen, variërend van traditionele tot hedendaagse onderwerpen in zowel print en digitale formaten.

Of je werkt aan DIY projecten, banen reparatie of onderhoud, indien de activiteit omvat meting, nauwkeurigheid is de sleutel. De nauwkeurigheid van uw metingen kunnen vaak van invloed op het succes van uw project. Het is belangrijk om de juiste meetinstrumenten te hebben en om ze correct te gebruiken. Je zult gebruiken verschillende soorten van meetinstrumenten in uw DIY projecten. Zorg ervoor dat uw toolbox bevat alle meettoestellen die u nodig heeft.

Intrekbare meetlint

Dit is een algemene purpose tool gebouwd met een veer-apparaat in de behuizing. Het mechanisme kan de tool om automatisch terug het meetlint. Het komt ook met een vergrendelknop dat het meetlint op zijn plaats houdt. Tape maatregelen zijn over het algemeen verkrijgbaar in lengtes van zes tot 35 voet en breedtes van een 1/4 inch tot 1 1/4 inch. De meeste home DIY projecten vereisen een fundamenteel 16-foot meetlint, maar een 25-foot tape kan nuttig zijn bij timmerwerk en sanitair werk. De haak mes op het einde van de band schuift heen en weer zodat u nauwkeurig met zowel binnen als buiten afmetingen zijn. Bij het terugtrekken van uw meetlint, moet u zeker van te laten terugslag langzaam om te voorkomen dat de haak mes wordt beschadigd. Dit kan invloed hebben op uw vermogen om nauwkeurige metingen te nemen.

Ultrasone Measuring Device

Deze tools zijn tapeless digitale apparaten die een persoon in staat te stellen een afstand tot 100 voet, zonder enige hulp te meten. Ze komen vaak rekenmachines voor het bepalen van oppervlakte en volume, samen met een meting geheugenfunctie.

vouwmeter

Duimstokken zijn meestal gemaakt 6-8-inch hout of staal lengtes die worden verbonden door het voorjaar van mechanismen waardoor de tool om ontvouwen voor het meten van langere afstanden. Sommige zijn voorzien van uitbreiding dia’s voor het bepalen van de lengte van een afgesloten ruimte.

Line Level

Een lijn-niveau wordt gebruikt om het niveau over langere afstanden te controleren, waardoor het een efficiënt hulpmiddel voor het installeren van dingen zoals patio straatstenen en verlaagde plafondtegels maakt. De tool heeft een string die wordt uitgerekt van het ene punt naar het andere, zodat u nauwkeurige hoogten tussen de locaties te bepalen.

meetwiel

Dit gereedschap wordt gebruikt om lange buitenmaten bepalen en kan worden gebruikt over een afstand tot tienduizend voet. Het heeft een wiel, een handvat en een kilometerteller. De tool wordt teruggezet door middel van een druk op de drukknop die de teller weer op nul brengt. Het is algemeen beschikbaar in verschillende diameters tussen vier en 25 inches. Feature opties op de meetwiel omvatten telescopische handgrepen, gear gegenereerd tellers, een verscheidenheid aan materialen loopvlak en een draagtassen.

framing plein

remklauwen

Deze L-vormige tool wordt ook wel een timmerman of dakspant plein en wordt meestal gebruikt voor het markeren stringers op trappen en het opmaken van spanten. Het kan gebruikt worden op elk project waar je moet een vierkant hoek te bepalen. Het heeft ook liniaalmarkeringen dat op elk van de beide lengten van het apparaat gedrukt.

Remklauwen worden gebruikt om een ​​meting te dragen van een model om het stuk dat u mee bezig bent. Het gereedschap heeft twee gebogen metalen stukken die zijn verbonden met een scharnier. De spil is instelbaar, waardoor je een de afstand tussen de metalen stukken veranderen. Remklauwen zijn een effectief instrument voor het meten van de binnendiameter van leidingen. Controleer op die van staal of aluminium in plaats van plastic. Plastic remklauwen kan minder duur zijn, maar stalen exemplaren zal langer duren.

Deze instrumenten bepalen de binnen- en buitenafmetingen diameter van objecten met cilindrische vormen. De wijzerplaat meet nauwkeurig tot 1/64 van een inch. Metric modellen zijn ook beschikbaar.

Een stud finder wordt gebruikt om de locatie van de noppen achter gipsplaat te bepalen. Weten waar de studs zijn merken opknoping muur armaturen veel gemakkelijker. Deze apparaten zijn in magnetische en elektronische versies. De elektronische zoeker zoekt studs door het bepalen van de dichtheid van de muur. De magnetische finder detecteert metalen materiaal in de studs. Er zijn meer gecompliceerde stud vinders beschikbaar die wisselspanning, elektrische bedrading en sanitaire leidingen te lokaliseren. Een stud finder met een functie die AC stromen detecteert kan u helpen warm bedrading achter de muren te vinden. Dit kan ervoor zorgen dat u gaten te boren voor opknoping muur items in de juiste plek.

Deze tool bepaalt of een item niveau door middel van een flesje bubbel functie. Wanneer de luchtbel ligt in het centrum van de flacon Het product waterpas. De meeste modellen zijn twee tot vier voet lang en gemaakt van kunststof met metalen woodor bindingen. Een huishouden toolbox moet tenminste niveau een twee-inch timmerman voor opknoping items en het controleren van muren en vloeren. U kunt ervoor zorgen dat je de juiste gereedschap is het meten van door het op een oppervlak dat je weet dat niveau. Wanneer u de flacon te controleren, moet de zeepbel te zitten in het midden.

Dial Remklauwen

Stud Finder

Timmerman Niveau

Een laser-niveau wordt gebruikt om referentie-lijnen te bepalen. Dit is een uitstekend hulpmiddel voor opknoping artwork en tot tegel. Optionele functies zijn onder meer grafische displays en vooraf ingestelde hoek metingen. Sommige modellen bieden de montage van apparaten die gebruik van het apparaat een stuk makkelijker maken.

laser Level

onderwerpen