mesh bureaustoelen: voors en tegens

Een maas bureaustoel kan een levensvatbaar alternatief voor dure lederen bureaustoelen voor de prijsbewuste consument. Maas stoelen bogen op een aantal echt grote voordelen, maar hebben wel een aantal nadelen.

Pros van Mesh Stoelen

De meest aantrekkelijke voordelen van een maas bureaustoel is de prijs in vergelijking met die van een stof of leer bureaustoel. Deze stoelen bieden aanzienlijke besparing in vergelijking met andere soorten bureaustoelen. Een lederen bureaustoel kan omhoog bereiken van enkele honderden dollars, terwijl een mesh bureaustoel meestal gemiddeld minder dan $ 100. Kostenbesparingen als deze kunnen vaak het verschil maken in alle comfort een beetje meer draaglijk.

Een ander groot voordeel van mesh bureaustoel is de ventilatie die zij kunnen bieden ten opzichte van andere soorten stoelen. Stoffen en lederen stoelen hebben de neiging om nogal ongemakkelijk op warme of hete dagen worden aangezien noch materiaal werkt goed in dit soort weer. Het ontwerp van een gaas stoel kan de lucht natuurlijk stroom door de achterkant van de stoel. Stoffen en lederen stoelen hebben de neiging om de vangst van de warme lucht tussen de zitting en de gebruiker. Aan de andere kant, mesh stoelen lucht te laten stromen gemakkelijker terwijl zitten en werken.

Tegens van Mesh Stoelen

Er zijn echter een aantal nadelen aan de aankoop van een mesh stoel boven andere soorten bureaustoelen. De belangrijkste nadelen van het selecteren van een maas bureaustoel is het offer in comfort die u zal moeten maken. Een stof of leer bureaustoel biedt de gebruiker veel meer comfort, omdat ze de hoeveelheid vulling in de zitting van de stoel kan verhogen. Een mesh stoel niet dezelfde soort pluche stoelen bieden als de andere twee typen stoelen.

Een ander nadeel van een maas stoel is de limiet in het ontwerp en de stijlen die je kunt vinden op de markt vandaag. Stof en leer bureaustoelen zijn verkrijgbaar in tal van stijlen en ontwerpen, met stof stoelen aanbieden van de grootste flexibiliteit. Maas stoelen zijn vrij beperkt in hun ontwerp, gezien de materialen en methoden die worden gebruikt in de constructie van de stoelen.