het maken van een compostbak uit een vuilnisbak

Een van de makkelijkste manieren om een ​​te maken, compostbak, is uit een vuilnisbak. Het staat u toe om materialen die anders weg op een meer constructieve manier worden gegooid, waardoor uw gazon en de tuin te verbeteren gebruiken. Het proces geeft gebruikers een hoge kwaliteit van de bodem en het verminderen van hun impact op de planeet.

En aangezien compost is een vorm van recycling, een gerecycleerd vuilnisbak zou de perfecte recepticle voor de baan zijn!

Krijg een oude vuilnisbak of een nieuwe kopen voor dit project. Bij gebruik van een oude vuilnis kan, schoon uit de binnenkant met water en zeep en goed naspoelen.

Verwijder alle roest op een metalen blik. Metaalhuisvuil bakken kan worden behandeld met een afdichtmiddel dat ze houdt roestvorming. Omdat water wordt toegevoegd aan het composteren materiaal is dit een goede preventieve maatregel voor metalen blikken.

Boor een aantal kleine gaatjes in de vuilnisbak. Zet de gaten op alle zijden en de bodem van de houder. Beluchting is de sleutel tot het creëren goede compost zodat het belangrijk is om kleine gaatjes in de vuilnisbak boren kan zodat het composteerbare materiaal veel zuurstof. Het belangrijkste is dat de luchtgaten de tijd die het kost om compost te maken te verminderen.

Plaats de vuilnisbak op blokken of houten platen, zodat de vuilnisbak zal zuurstof van alle kanten met inbegrip van de bodem te krijgen. Ook zal de blokken mogelijk overtollig vocht zodat uitlekken dat het blik minder snel roesten.

Voeg composteerbare materialen om het blik. Dit moet onder meer gras en eraan, plantenresten, dode bladeren en zelfs de krant. Het composteerbaar materiaal moet een mengsel van beide materialen groene en bruine materialen.

Stap 5: Bevochtig composteerbaar materiaal

Spuit water in de vuilnisbak zodat het om het materiaal te bevochtigen. Haal het materiaal nat, maar niet verzadigd. Het materiaal moet voelen als een gespoeld gerecht lap. Dit zal helpen om het proces van ontbinding accelaerate.

Doe de deksel op de vuilnisbak. Na het verlaten van het materiaal voor een dag of twee, ga terug en zet hem. Draaien het materiaal kan worden bewerkstelligd door een hoogtevork of bezemsteel en mengen van de inhoud.

Een andere optie is het plaatsen van de vuilnisbak op zijn kant en duwen het rond het erf mengen van de inhoud. Hoe dan ook, de composteerbaar materiaal moet ten minste wekelijks of zelfs dagelijks worden omgekeerd.

Plaats meer materiaal in de kan zo vaak als nodig. Altijd proberen om een ​​vrij gelijkmatige verhouding van groenafval en bruin afval te handhaven. Bij het toevoegen van materiaal, zorg ervoor dat de inhoud binnen de container vochtig blijven. Voeg water toe als dat nodig is.

Binnen 1 tot 2 maanden, kan de inhoud van het afval moeten omgezet in compost. Op dit punt, neem het uit de kan en het te gebruiken waar nodig.