het maken van een gevoerd volant

Een gevoerd volant geeft een mooie afgewerkte look aan een raam. Hier ziet u hoe u een aantal verschillende soorten gelinieerd volant maken; Soorten Linings; voeringstof:. Dit is meestal een dun synthetisch weefsel gebruikt om jassen en rokken lijn. Het is goedkoop en relatief gemakkelijk om mee te werken. Zijn functie is om een ​​glad oppervlak te maken zodat twee stukken stof niet aan elkaar kleven, en een kleine “body” aan het kledingstuk. Natuurlijk, bij gebruik in een volant, de extra lichaam is waar het om gaat; Self-voering. Dit betekent dat de binnenkant van de volant met een ander stuk van dezelfde stof. Het resultaat is een valence dat hetzelfde van de buitenkant van het raam vanaf de binnenkant ziet, contrasterende voering. Dit betekent dat met een contrasterende of coördinerende stof om de koof lijn. De contrasterende stof gluurt uit en voegt belang; Blackout voering:. Blackout is stof die geen licht door heeft laten. Wanneer gebruikt om lijn gordijnen, deze donker wordt een kamer, bij gebruik met een volant, zou de belangrijkste functie is de volant fade niet te laten,. Het maken van de Valance, Elk type valance kan worden gemaakt met een voering, hoewel sommige zijn makkelijker dan anderen. Hier zijn een aantal eenvoudige manieren om valletjes die hoge eisen stellen bescheiden naaimachine vaardigheden lijn; Swag volant. Aangezien een swag is gewoon een gedrapeerd stuk stof, het is heel gemakkelijk om lijn. Knip een stuk van uw gekozen voeringstof dezelfde grootte als de swag. Leg ze goede kanten op elkaar en zet ze samen rond drie randen en alles behalve een paar duim van het midden van de vierde rand. Je zult die paar inches open laten om de koof blijken rechterzijde. Begin met naaien op de rand die de open ruimte zal hebben, en naai rond de hele volant, waardoor ongeveer ½ “naad helemaal rond;. Als je bij elk van de hoeken, doe een paar stiksteekjes en naar voren steken om het te versterken hoek. knip de naadtoeslag tot ongeveer ¼ “en heel voorzichtig schuin dwars door de hoeken, zorg dat u de steken niet te snijden. Gebruik de open ruimte aan te zetten de koof goede kant uit, en zorg ervoor dat de hoeken draaien helemaal. Druk op de volant, zodat de naad is scherp. Om het open gebied te sluiten, speld de randen elkaar en met de hand steek. Als u zeker het gevoel met uw naaimachine, kunt u de “top-stitching” add – een rij van stitching ¼ “van de afgewerkte rand helemaal rond Dit is optioneel, maar kan decoratief zijn en dient ook om de naad op zijn plaats te houden. . Houd in gedachten dat de voering van een swag valletje waarschijnlijk heel zichtbaar te wijten aan de manier waarop de swag is gedrapeerd; verzameld volant:. U kunt op dezelfde manier gemakkelijk lijn een verzamelde volant als swag boven werd gevoerd de enige. verschil is om twee open gebieden aan de tegenovergestelde uiteinden vertrekken naar de stang om door te gaan. Meet dus je krijgt de staaf kanaal rechtdoor. Nadat u de volant rechterzijde blijken en druk, naai een lijn van stitching de lengte van het weefsel , verbinden de toppen van de twee openingen, en herhaal de bodems van de openingen verbindt, de stang kanaal maken.