het verplaatsen van een houten schommel

Een houten schommel ziet er geweldig uit onder de bomen en bladeren van uw achtertuin. Wanneer u huizen verplaatst of opnieuw formatteren van uw bestaande landschap, echter, moet u wellicht uw swing set te verplaatsen.

Voordat u de schommel te verplaatsen, moet u ervoor zorgen dat u voldoende ruimte voor het. Als u verhuist naar een nieuw huis, het meten van de afmetingen van uw tuin tegen de grootte van uw set.

Het verplaatsen van een houten schommel

U moet ook ervoor zorgen dat u een manier om het er te komen. Een vrachtwagen of flat trailer zal ideaal zijn.

Tearing It Down

Als je swing set-up voor een aantal jaren is geweest, kan de bouten hebt ingesteld in het hout en verroest. Dit zal hen moeilijker te verwijderen. In plaats van het gebruik van geweld, breng wat WD-40 en laat zitten voor een paar dagen, zodat de olie het hout kan dringen en draai de bouten.

Zorg ervoor dat het de moeite waard Moving

Als je je swing set uit elkaar te halen, kunnen stukjes afbrokkelen of vallen. Als dit gebeurt, kunt u overwegen ter vervanging van sommige delen. Je kan besluiten dat de set is niet de moeite waard berging, dus gooi het hele ding en opnieuw beginnen.