insteekslot vervanging

Een insteekslot vervanger is vrij eenvoudig in te vullen en vereist zeer weinig vaardigheid. Echter, het kost veel geduld. Een insteekslot is het slotmechanisme die is geïnstalleerd tussen de deurknoppen in de deur zelf. Eens in de zoveel tijd, zal de sluis bederven of slijten. Vervangen van een insteekslot vereist slechts een goede behandeling van een hamer en een schroevendraaier.

Ten eerste, moet u beide kanten van de knoppen los op de deur met een schroevendraaier. Als de knoppen niet bewegen, gebruik dan een hamer en klop rond de basis van de knoppen. De druk van de klappen moet de greep van beide knoppen los. Met behulp van een schroevendraaier, eerst los op de zilveren plaat, waar het slot veer is gevestigd. Verwijder de zilveren plaat.

Stap 1 – Het verwijderen van de knoppen en schroeven

Met behulp van een schroevendraaier, duw de veer clip en het gebruik van een stuk gevouwen kaart vast te houden aan het slot, zodat het niet terug zal springen. Zodra dit is gebeurd, langzaam en voorzichtig pak de insteekslot de deur uit. Deze procedure kan veel tijd en geduld. Als het slot niet onmiddellijk komt, gebruik maken van de achterkant van de schroevendraaier en raken het midden van het slot.

Stap 2 – Het verwijderen van de Broken Lock

Nadat het slot is verwijderd, de lege ruimte moet worden afgestoft. Met behulp van een schone vochtige doek, zorgvuldig veeg het kleine stukjes hout of resten in het gat. Verwijderen van de stukken hout achtergelaten in het gat zou zorgen voor een strakkere en beter bij de nieuwe insteekslot te installeren.

Stap 3 – Het reinigen van de Lege Lock Hole

Zorg ervoor dat de vervanging sloten zijn van hetzelfde model of dezelfde afmeting en grootte. De meeste van deze sluizen hebben een stukje plakband rond de lente clip. Zodra het slot netjes in het gat is gemonteerd, plaatst u een schroevendraaier door het gat van de lente clip vast te houden aan de veer die nog wordt geplakt. Met deze methode, bent u verzekerd dat de veerklem uit het gat naar behoren zal komen zodra de tape van het slot is verwijderd. Nu, langzaam trek de tape en gebruik de schroevendraaier om de lente te controleren dus het zal niet zomaar schieten niet op zijn plaats.

Stap 4 – Het plaatsen van het slot in de Hole

Nadat het slot is opgezet perfect, plaatst de zilveren plaat over het voorjaar clip en schroef ze op hun plaats. Dan is het tijd om de knoppen weer over beide zijden van het slot. Je hebt net een nieuwe insteekslot.

Stap 5 – Omgeving Back the Silver Plate en de knoppen