leerstoel

Wanneer het denken van een leren stoel, de traditionele Queen Anne stijl stoel komt te letten, of het leder salon stoel, maar lederen stoelen zijn er in allerlei vormen, kleuren, decors, kleuren – bijna alles wat je zou denken. U kunt een art deco lederen stoel te vinden, de lente terug leren stoel, Callaway stijl, lederen bureaustoel, bounce arm stoel, verstelbare lederen stoel, draaibare lederen stoel, lederen eetkamerstoel – de lijst gaat maar door.

Onderhoud van de leren stoel

In tegenstelling tot de houten stoelen, die slechts af en toe zorg nodig hebben, een leren stoel moet worden verzorgd op een regelmatige basis. Hoewel de behandelingen nodig zijn om uw lederen stoel nieuwe en soepel te houden zijn relatief eenvoudig, moeten ze regelmatig worden gedaan.

De beste manier om te weten of uw lederen stoel moet worden behandeld met leder behandeling door aanraking. Het leer moet zacht en soepel zijn, het moet gemakkelijk te verplaatsen om aan te raken, moet glad voelen en moeten de vingers langs de leer moeten schuiven zonder weerstand. Bij de behandeling van het leer, zijn er een aantal goede leer behandeling sprays en producten op de markt, en is te vinden bij een ijzerhandel of leer winkel.