loft interieur: het verfraaien van een uniek gevormde kamer

Loft interieurs kan een vreemde vorm hebben, waardoor ze moeilijk te versieren. Ze kunnen ook lage plafonds en een aantal zichtbare leidingen. Hier zijn een aantal eenvoudige tips die ervoor zorgt dat het veel gemakkelijker om uw loft te versieren ongeacht de vorm en grootte van de kamer is.

Odd Corners

Uit hoeken kunt een unieke uitdaging. Als u deze gewoon negeren maar het zal meer aandacht op te vestigen. U kunt dit voorkomen door waardoor het lijkt alsof de hoek is er voor een reden. Plaats een stoel en een kleine boekenkast om het uiterlijk van een leeshoek geven. Plaats een ezel om het te laten uitzien als een kunst hoek. Vestigen de aandacht op het in plaats van te proberen om het te verbergen.

Vrijstaand Storage

Gebruik meubels die is vrijstaand in plaats van deze tegen een muur. In plaats van direct het plaatsen van rekken op de muren, probeer dan met behulp van een boekenkast die vier bruikbare kanten heeft. Dit zal u toelaten om dingen te bewegen zoals je nodig hebt om, zodat de kamer zal zo symmetrisch mogelijk uitzien.

dressings

Zorg ervoor dat u al uw dressings uniform te houden. Gordijnen moeten allemaal met elkaar overeenkomen. Trim, gieten, en de deur kleuren moeten ook identiek zijn. Dit zal de aandacht weg te trekken van het feit dat het hok heeft een vreemde vorm.

Exposed Vents en lage plafonds

Gebruik open lucht kanalen en openingen als onderdeel van uw decoreren. Verf ze felle kleuren te verlevendigen een licht ingerichte loft, of verf ze dezelfde kleur als de muur of het plafond ze op om hen te helpen te mengen in,. Lofts met zichtbare ventilatieopeningen en verlichting hebben een eigentijdse uitstraling en veel bewoners vinden ze aantrekkelijk;. voor lage plafonds, gebruik dan een kroon vormen in een lichte kleur en een lichte kleur op het plafond aan de hoogte toe te voegen. Vermijd het gebruik van stoel rail op de muren, zodat de muren kijken groter.