low cost douche remodeling opties

Wanneer u uit om een ​​douche te verbouwen te stellen, moet je 2 dingen te bereiken. Ten eerste moet je de kosten laag te houden. Dan moet je maken het project zo pijnloos mogelijk. Douche remodeling hoeft niet een tijdrovend proces zijn, en het moet niet je arm te maken.

Het invullen van een douche remodeling project in je eentje kan kosten drastisch snijden. Niet alle goedkope douche remodeling projecten moeten worden geprobeerd door liefhebbers van home improvement. Het volgende artikel bespreekt een aantal low cost douche remodeling opties.

Het veranderen van de Hardware

Op het eerste gezicht, de hardware is meestal het eerste ding dat je verandert tijdens het douchen remodeling project. Het lijkt moeilijker te veranderen dan het werkelijk is. Als u bent een ervaren doe-het-zelf loodgieter, dan zal het vrij snel en eenvoudig. Als je niet vertrouwd bent met het zelf te doen, dan is het huren van een professional. U kunt upgraden van standaard douche hardware door het veranderen van de kraan en douche afvoer.

Instant Refacing

Tijd glijdt weg van ons, waardoor douche remodeling lijkt ontmoedigend op zijn best. Er zijn bedrijven die hele douches van vacuüm gevormde plastic te fabriceren. Deze systemen zijn vrij goedkoop, het laatst een lange tijd, en zijn eenvoudig te installeren.

Het toevoegen van een douche Wand

De fabrikanten zullen de eenheid, die de huidige douche dekt installeren. Ze worden het best gebruikt voor nieuwe constructies douche, maar ze kunnen ook via bestaande douches worden aangebracht. Instant refacing neemt de vorm van een spray die wordt aangebracht in verschillende lagen.

Sticky Textuur

Dit is een zeer eenvoudig en voor de hand liggende aanvulling op elke douche, een douche toverstok niet veel geld kosten. Ze zijn ongelooflijk eenvoudig te installeren en zijn er in vele stijlen en ontwerpen. Alles wat nodig is om een ​​douche wand te installeren, is een verstelbare moersleutel. Gewoon verwijderen van de douchekop en bevestig de waterleiding uit de douche wand om de douchekop waterleiding.

Douche remodeling is een home-project die kunnen profiteren van de gemakkelijke en eenvoudige dingen, in tegenstelling tot geavanceerde mogelijkheden. De vloer van een douche is glad en zeer gevaarlijk. Rubber badmatten zijn lelijk en uit te voeren kiemen en bacteriën eronder. Breng een vloeistof afwerking beter te voet te maken. Het maakt de douchevloer veel veiliger.