motorfiets kabelsloten vs kettingsloten

Tal van mensen kiezen motorfiets kabelsloten om hun machines te beschermen. Anderen geven de voorkeur aan de ketting sloten gebruiken. Is een echt beter dan de andere? In veel opzichten zijn ze vergelijkbaar, en doe precies hetzelfde. Als u een nieuwe sluis nodig heeft voor uw motorfiets, zou die de betere optie?

Het maakt niet uit of u kiest voor motorfiets kabelsloten of ketting sloten voor de veiligheid als je gaat voor de goedkoopste u kunt vinden. Ze zijn gewoon niet van plan veilig. De meeste betonschaar zal gaan door hen heel gemakkelijk.

veiligheid

Als je gaat om te proberen en houd uw motor vrij van dieven die je nodig hebt om meer geld uit te geven. Motorfiets kabelsloten niet zo veilig zijn als keten sloten, hoewel deze met een beschermende laag metaal via kabel hebben de neiging boutsnijder ontmoedigen. Het beste van alles is de zware keten slot dat is gemaakt van gewapend staal en in vreemde vormen, zoals zeshoekig, waarin de betonschaar kan afschrikken.

vervoer

Wanneer u een reis op je motor je nodig hebt om uw slot mee te nemen. Als het gaat om de overdraagbaarheid van de motorfiets kabelsloten winnen gemakkelijk. Velen van hen zal natuurlijk verhuizen naar een lus wanneer ontgrendeld, zodat ze kunnen worden opgeborgen en verhuisde.

Slot

Hetzelfde geldt niet voor keten sluizen. Ze zijn moeilijk om te bewegen als ze niet vouwen in eenvoudige vormen, waardoor ze zeer lastig te vervoeren. Keten sloten ook de neiging om zwaarder dan de motorfiets kabelsloten, die ook belemmert hun draagbaarheid zijn.

Kosten

Het slot kan de zwakste schakel in de beveiliging van een motorfiets kettingslot of kabelslot zijn. Maar al te vaak mensen kiezen voor een goedkoop slot, denken dat een lock dieven af ​​te schrikken. Dat is verre van waar. Je moet een gespecialiseerde slot te gebruiken met een goede keten, bijvoorbeeld. Kies een mini U-slot of een monoblock hangslot.

Motorcycle kabelsloten hebben vaak een combinatie sloten. Dit lijkt misschien erg veilig, maar zijn ze niet. Met goedkope combinatie sloten in het bijzonder is het mogelijk om te zoeken tussen elk van de getallen in het mechanisme om de ribben zien en ontcijferen de combinatie.

Indien mogelijk gaan voor motorfiets kabelsloten die lus aan elk uiteinde en gebruik een van de duurdere hangsloten u van de keten sluizen zou gebruiken. U kunt ook een U-lock gebruiken. Of u kabel of ketting te gebruiken, besteden zoveel als je kunt veroorloven op het slot om te helpen uw motor beter te beveiligen.

Er zijn motorfiets kabelsloten en ketting sloten in alle prijsklassen. Als algemene vuistregel je krijgt waar je voor betaalt. De goedkopere de sluizen het minder veilig zal zijn.

Lees reviews om uit te vinden die kunnen worden de beste sluizen. Wees bereid om een ​​goede hoeveelheid geld te besteden om de beste slot te kopen voor uw motorfiets. Vergeet niet, heb je een veel geld geïnvesteerd in uw motorfiets. Geld uitgeven te houden veilig is iets dat alleen zinvol.