smeren van de aandrijfas van een gas weed eater

Onderhoud aan een Weed Eater gas aangedreven gazon trimmer is ontworpen om eenvoudig te zijn, zelfs wanneer het smeren van de aandrijfas. Volg deze korte tips om smeermiddel toe te voegen aan de belangrijkste component van de beweging van het gazon trimmer’s.

Demonteer de Lawn Trimmer

Demonteer de Lawn Trimmer

Deze taak is het beste gedaan voordat u begint met het gazon trimmer gebruiken voor de dag. Lay-out van een zeil in de garage of op de oprit, en plaats het gazon trimmer, een kruiskopschroevendraaier, een droge doek, rubber handschoenen en de aandrijfas smeermiddel op. Verwijder de hoofddeksel schroeven met de kruiskopschroevendraaier, het plaatsen van hen op het zeil. Til de aandrijfas weg te dekken van de motor en trek de aandrijfas uit de cover, het instellen van het neer op het zeil.

Breng de aandrijfas van oliën en Monteer de Trimmer

Breng de aandrijfas van oliën en Monteer de Trimmer

Nadat u de aandrijfas voor eventuele schade aan de kabel, zoals gebroken of gedraaide bedrading hebben gecontroleerd, schoon te maken uit de aandrijfas met een droge, pluisvrije doek. Doe de rubberen handschoenen en open de tube aandrijfas smeermiddel. Knijp het grootste deel van het smeermiddel op de aandrijfas en glad gelijkmatig met beide handen. Breng de resterende smeermiddel binnen de aandrijfas deksel. Zet de aandrijfas terug in de deksel en bevestig de motorsteun.