aanpassing van gekleurde kalefateren met gekleurde grout

U kunt gekleurde grout bij uw lokale huis verbetering centrum kopen. In veel tegel projecten zal je nodig hebt om specie te gebruiken in tussen de tegels leg je en je nodig hebt om een ​​laag van kalefateren van toepassing zijn op de zijkanten en de randen van de betegelde oppervlak. Men zou denken soms dat u alleen grout in wit en grijs kunnen vinden en dat kalefateren kan alleen gevonden worden in dezelfde soorten tinten, maar met de verbetering van de technologie, zijn er veel verschillende kleuren oplossingen die u zal toestaan ​​om je voeg passen met uw kalefateren. Hieronder zijn een paar tips om te onthouden wanneer je gaat naar de twee verschillende producten aan te passen.

De eenvoudigste en gemakkelijkste manier om de specie met de kit te passen is om te blijven met een standaard kleur oplossing. Wit en grijs de neiging om de meest gebruikte en gemakkelijk beschikbaar producten op de planken thuis verbetering. U zult geen zorgen te maken over het uitvoeren van een meegeleverde kleur, hetzij met de kit of de specie.

Blanken en Grays

Een andere steeds populairder keuze in het kleurenwiel voor tegels projecten neutrale kleuren. Als je een tegel die werkt met een neutrale bruine kalefateren of grout te halen, zul je verschillende opties om uit te kiezen. Je moet geen problemen met het vinden van een kleur die zal overeenkomen of compliment de tegels leg je.

Browns, Tans en Neutrals

Als u in plaats daarvan op zoek bent naar een betegelen project met veel verschillende kleuren of met kleuren die niet zo op grote schaal gebruikt te maken, heb je een moeilijke tijd vinden van een kit en een specie die perfect aansluiten zal hebben. Met de komst van extra kleurtechnieken, is niet zo moeilijk als vroeger. De grote doos bouwmarkten meestal alleen dragen de standaard kleuren. Om iets dat goed zal overeenkomen, online gaan om een ​​kalefateren en specie aanbod op te slaan. U kunt ook zoeken naar een tegel aanbod op te slaan, zoals ze soms dragen de soorten producten die u de mogelijkheid om twee materiaal kleuren wedstrijd zal geven. Kleurvast, als voorbeeld, voert diverse grout, breeuwen buizen en kits. De kalefateren komt meestal in een buis en moet voor het aanbrengen gemengd te worden.

Rood, geel en andere Brights

Als je kijkt naar de kit met de grout te passen, rekening houden met de aard van de glans die u wilt gebruiken. Grout is meestal een niet-glanzend materiaal dat wordt aangebracht tussen de tegels. Kalefateren heeft de neiging om een ​​wet look te hebben. Als u een sealer toe te voegen aan uw specie en tegels, kunt u een glanzende vorm van kalefateren gebruiken om de glans te passen. Als u in plaats daarvan van plan om de tegel natuurlijke uitstraling te verlaten, moet u overwegen het vinden van een kit die niet zo veel doet schijnen en dat heeft een lage glans beroep.

Sheen en Shine