aardgas zwembadverwarming efficiency

Met behulp van een gas zwembadverwarming kunt u met een aantal unieke voordelen als een huiseigenaar. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte zwembad verwarming, wil je iets dat zeer efficiënt zal zijn. Hier zijn de basis van aardgas zwembadverwarming efficiency en wat het betekent voor u als huiseigenaar.

Het gebruik van aardgas aan uw zwembad kachel brandstof is een zeer wijs besluit, omdat het een van de meest efficiënte manieren om uw zwembad te verwarmen. Aardgas is een van de meest efficiënte verbranding stoffen ter wereld. Volgens de huidige schattingen, als je aardgas verbrandt, krijg je ten minste 96% rendement. Daarom, wanneer u $ 1 inzake gas, $ 0,96 ervan ook daadwerkelijk gaan naar het zwembad. Dit maakt het veel efficiënter dan vele andere methoden die beschikbaar zijn.

Aardgas Pool Heater Efficiency

Het gebruik van aardgas aan uw zwembad te verwarmen, zal u te voorzien van een veel efficiëntere optie dan het gebruik van elektriciteit. In feite, als je te verwarmen zwembad met aardgas, zult u in staat om het twee keer te verwarmen zo snel als met elektriciteit. Daarom zul je de temperatuur dat je veel sneller wenst en gebruiken minder middelen om het te doen.

Vergeleken met elektriciteit