het kennen van de regelgeving voor het installeren van een nieuwe badkamer

Een nieuwe badkamer is een spannende doe-project voor elke huiseigenaar. De badkamer kan de look en feel van uw huis volledig te veranderen. Het is heel belangrijk dat u de voorschriften voor het installeren van nieuwe badkamers, zodat alles kan worden gebouwd om code te begrijpen.

Voorschriften te verzekeren dat de badkamer veilig is. Badkamers kan gevaarlijk zijn, omdat ze zowel water en elektriciteit te gebruiken. Door het installeren van uw badkamer volgens de bouwnormen, kunt u de veiligheid te verbeteren terwijl het verminderen van het risico van uw gebouw niet voldoet aan de nieuwe bouwnormen.

Gebruik van de kamer

Overweeg het gebruik van uw badkamer. Verschillende soorten badkamer hebben verschillende regels. De verschillende kamers zullen ook heel verschillende functies. Als u het ontwerpen van een familie badkamer, dan moet je naar het bad, wastafel, douche en toilet te installeren volgens de code.

Inzicht in de verordeningen

Voor een beneden garderobe, zul je alleen maar de douche en toilet te positioneren. Als u weinig ruimte zijn, dan zul je in staat zijn om de douche te passen boven het bad. Het is ook belangrijk om de opslag eisen te overwegen. Misschien wilt u overwegen ter vervanging van uw standaard radiator met een handdoek warmer.

bouwvoorschriften

Voordat u kunt begrijpen hoe de regelgeving invloed zal zijn, is het belangrijk om precies te bepalen wat nodig is voorschriften verschillen door het werk. Meer informatie over deze regeling op voorhand om de effecten op uw budget en planning te verminderen. Veiligheid is het belangrijkste ding om te overwegen.

Blijft badkamer bouwvoorschriften. Badkamer voorschriften verschillen van staat tot staat. En-suite badkamers zijn alleen mogelijk als secundaire badkamers. Een beneden garderobe of een complete badkamer mag niet worden geplaatst naast de woonkamer, keuken of eetkamer.

Een vorm van externe ventilatie is ook nodig om geuren en stoom uit de kamer te verwijderen. Afzuigkap is een vorm van externe installatie, zoals een vensteropening. Als u nog niet over een venster waarin u het bouwen van uw nieuwe badkamer, dan zul je nodig hebt om een ​​afzuigkap te passen om het risico van schimmel te verminderen. De afzuigkap kan zowel in een externe wand worden gemonteerd of afgevoerd via de kruipruimte.

Nieuwe badkamer bouwvoorschriften zich zwaar op het milieu en de efficiëntie te verbeteren. Alle fabrikanten van sanitair moet het waterverbruik van hun beslag te geven.

Badkamer bouwvoorschriften kan verwarrend zijn. Daarom vind je het misschien makkelijker om te huren van een professional.