het leggen van een geplaveide loopbrug: 3 tips

Als u van plan bent op het leggen van een geplaveide loopbrug, hier zijn een paar tips te volgen.

Niet de voorbereiding van het gebied is een grote fout die zal leiden tot onbevredigende resultaten. Terwijl u wilt gewoon vaststellen van de kasseien, is het veel beter om ervoor te zorgen dat u het wegwerken van stof, vuil of zelfs onkruid voordat u dit doet. Het is veel makkelijker te onderhouden als je begint met een nieuwe omgeving.

Tip 1 – Voorbereiding is de sleutel

Met behulp van een rubberen hamer terwijl u werkt u ervoor zorgen dat u de stenen in diep genoeg en dat ze veilig zijn. Zodra u vast de steen tikt gewoon in het zand met een hamer en gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat het is zelfs met de rest.

Tip 2 – Gebruik een Mallet

Dit is een enorme tip. Zorg ervoor dat u het toepassen van een kit nadat u klaar bent met het leggen van uw Kassei. Dit zal niet alleen helpen om de steen te beschermen en bij te houden het uiterlijk, maar het zal ook houden zand van coming out van de scheuren en onkruid groeit in.

Tip 3 – Breng een Sealant

Deze drie tips zijn geweldig of zij alleen of samen worden gebruikt en kan u helpen bij het wandelpad dat je had gedacht te krijgen.