het maken van biscuit gewrichten: fouten te vermijden

Biscuit verbindingen bestaan ​​uit een dun gedeelte van hout die is vormgegeven als een ovaal. Vervolgens worden ze in de sleuven gevormd door een groeffreesmachine gezet en gelijmd in hen. Omdat de lijm is vochtig, het maakt de biscuit opzwellen, en alzo scherpt in het gewricht en houdt het vast. Hier zijn een aantal fouten te vermijden bij het maken van biscuit gewrichten

Meestal, je wilt om te proberen de grootste biscuit je kunt gebruiken, omdat dit uiteraard het meest kracht zal geven de gewrichten. Zorg ervoor dat u goed te meten, zodat degene die je gebruikt is de beste keuze.

1. Aan Wrong Biscuit Maat

Voordat u de biscuit gewrichten in de sleuven te lijmen, zorg ervoor dat ze droog samen te stellen, zodat je weet dat ze passen. Dit zal problemen later besparen wanneer u de lijm toe te voegen.

2. Niet controleren Parts Fit voor lijmen

Wanneer het tijd is om de biscuit gewrichten in de sleuven te installeren, moet je voorzichtig zijn hoeveel lijm wordt gebruikt. Als er te veel lijm gebruikt wordt, kan de afwerking van de gewrichten verpesten, dus vergeet niet af te vegen overtollige lijm die eruit komt.

3. Niet controleren Terwijl het lijmen van de gewrichten

Alle ongebruikte koekjes moeten op een droge en schone ruimte worden gehouden. Zo niet, dan kunnen ze genieten van vocht uit de vochtigheid in de lucht, waardoor ze opzwellen en zijn waardeloos voor later gebruik.

4. Wet Biscuits

Als je toevallig om te zien dat de groeffreesmachine is het branden van uw biscuit gewrichten, dan betekent dat de messen niet meer scherp genoeg om het werk te doen, en moet worden vervangen.

5. Let op de Lamellenfreesmachine voor Burning