het maken van decoratieve pijler kaarsen met decals

Pillar kaarsen kunnen uitstekend decoraties te maken. Wanneer versierd met decals nemen ze individualiteit. Het is een ambacht dat is gemakkelijk te doen, en verandert in uitstekende giften. Al duurt het is een paar materialen en een flinke dosis creativiteit en verbeelding. U kunt de hele kaars wrap met een sticker, of zet kleinere rond de kaars, het is helemaal aan jou.

Gebruik nieuwe pijler kaarsen. De hoogte maakt niet uit, hoewel groter kaarsen u een groter gebied te versieren met stickers zal geven. Het is niet belangrijk of de kaarsen zijn geurende of niet, hoewel je glitter kaarsen moet vermijden en kies gewoon vlakte degenen.

Stap 1 – Kaarsen

Het leuke deel komt wanneer u de stickers te kiezen. Er zijn veel clip arts sites op het web. Kijk door deze en uitzoeken items en ontwerpen die u wilt. Met een grote design, kunt u de gehele kaars, waar de kleine foto biedt vele mogelijkheden.

Stap 2 – Stickers

Neem de tijd om uw keuze te maken, en vergeet niet dat ze niet allemaal moeten worden op dezelfde site. Als je iets wat je wilt, print het op, maar je moet er zeker van zijn dat u afdrukt op een stickervel. Je zult in staat zijn om deze te vinden in het kantoor aanbod winkels en ambachtelijke winkels. Blijf doorgaan totdat je hebt gedrukt al de stickers die je wilt en vergeet niet, als je te veel afdrukken, kunt u altijd kopen meer kaarsen.

Stap 3 – Het toepassen van de sticker

Gebruik spuiten vernis om de vacht van de voorkant van de sticker. Doe 1 laag, en dan laten drogen alvorens op een tweede laag. Zodra deze volledig is gedroogd, de sticker op de grootte van de kaars, als de hele kaars nu bekleden, of rond de illustratie, als het veel kleiner.

Stap 4 – Op de Candle

Uitdrogen en te plaatsen op de kaars om de positie en de hoek te controleren, en zeker dat je de grootte correct te zijn. Bij kleinere illustraties, dit geeft je de kans om te komen met een ontwerp voor de andere illustraties op de pijler kaars.

Als u tevreden bent met de stickers zijn, laat ze in een kom met water, totdat de steun begint te los wordt, dit duurt ongeveer 1 minuut duren. Neem de sticker uit het water, breng het aan de kaars, peeling weg de backing als je gaat. Waar u die bent de hele kaars, dan heb je de tijd om de sticker te verplaatsen, zodat het recht hebben.

Nadat de sticker is op zijn plaats, neem een ​​gewatteerd papieren handdoek en beginnen om het te glad. Dit zal ervoor zorgen dat alle luchtbellen worden genomen, en zal ook genieten van overtollig water. Nu, laat de stickers drogen – u zult het beste doen door ze rechtop rustend op papieren handdoeken die zullen genieten van het water. Raak ze niet aan minstens 3 uur, totdat de decals volledig droog zijn. Uw ingericht pijler kaars is nu klaar.