het maken van een kussen voor uw ijdelheid kruk

Een ijdelheid kruk kan worden gecombineerd met een kaptafel om de perfecte plek voor persoonlijke verzorging behoeften. De hoeveelheid tijd besteed aan de ontlasting zal maken het noodzakelijk om het zo comfortabel mogelijk te maken, die een kussen gunstig zal maken. Door het volgen van een paar stappen, vindt u het mogelijk om op maat maken van een kussen geschikt is voor uw ijdelheid kruk.

Van plan het ontwerp voor het, die moet beginnen met het meten van de zetel van de ontlasting. Deze afmetingen moeten worden genoteerd, zodat ze kunnen worden gebruikt als richtlijn tijdens het werk. Denk aan de ijdelheid en het decor om te beslissen over de kleur en soort stof die u wilt gebruiken voor het kussen. Gebruik al deze informatie op de materialen en apparatuur die nodig is voor het project te verzamelen.

Stap 1 – Plan

Het patroon dat u gebruikt hangt af van het materiaal dat u wilt gebruiken om de kussen voor de ijdelheid kruk spullen. Wanneer een dikke laag spons wordt gebruikt, is het verstandig om een ​​kussensloop van dezelfde vorm, maakt bijvoorbeeld een cilinder of kubus. Waar veren of stukjes spons worden gebruikt, kan een vlakke kussenhoes worden gebruikt. Leg de stof met de goede kant omlaag en gebruik een centimeter liniaal en de metingen die je nam van de voorzitter om de nodige regels met stof krijt tekenen. Knip de ten minste 1 inch groter dan het kussen moet rekening houden met de gebieden die moeten worden genaaid.

Stap 2 – Maak Pattern

Knip de stof langs de lijnen die u opgesteld, indien mogelijk, met een schaar die een zig-zag blade, waardoor de stof voorkomt rafelen omvat. Voor het naaien, zorg ervoor dat je de stof goed af te stemmen en leg een stuk boven de andere met het display zijde tegenover elkaar. Voer de randen door de naaimachine op ongeveer een duim van de rand, om ervoor te zorgen dat je een gat naar de stof binnen blijken en vul het vertrekken. Wilt u een zip te passen om te kunnen het deksel te verwijderen wanneer het schoonmaken vergt, moet deze eerst worden ondernomen. Plaats de stof met de randen van de rits en voer het uit door de naald van de naaimachine.

Stap 3 – Hecht

Nadat het kussen is genaaid, draai het binnenste buiten, zodat het op de juiste manier rond. Vullen met de wens vulmateriaal in de gewenste hoeveelheid en / of dikte. Als een ritssluiting is aangebracht, kan het op deze wijze gesloten. Als alternatief kan de opening die nog worden afgesloten door het verrichten van bepaalde naaien met een naald en draad. Zorg ervoor dat de ijdelheid kruk stevig genaaid voordat er gebruik van.

Stap 4 – vullen en afwerken