maak een statement met baksteenbetonmolens

Net als uw huis legt een verklaring af over wie je bent en wat je waarde, dat doen de patio’s, loopbruggen en opritten dat uw huis te verbinden met de buitenwereld. Zij verdienen dezelfde aandacht voor detail evenals het huis zelf. Misschien wel de belangrijkste beslissing die je maakt in de planning van verharde plaatsen van uw huis is de keuze van het juiste product bestrating.

Brick straatstenen, dat is echte klei straatstenen, hebben een tijdloze aantrekkingskracht die een beeld van de klassieke elegantie verleent huizen van elke stijl – van traditioneel tot ultra-modern. In feite zijn veel van de mooiste huizen in Amerika zijn gezegend met binnenplaatsen, terrassen, tuinpaden en rijdt geplaveid met baksteen. Kathy Frederick, een makelaar met een Noord-Virginia Homes, beschrijft de aantrekkingskracht van baksteen in zowel de esthetische en praktische termen te zeggen: “Brick presenteert een rustige, maar statige elegantie, maar is nog steeds warm en gastvrij. Het gaat nooit uit de mode. Een baksteen toevoegen loopbrug of oprit kan ook grote waarde toe te voegen aan uw huis. In alle opzichten, uw rendement is veel groter dan uw investering. ”

De oer-elementen van klei, water en vuur komen samen om baksteenbetonmolens vormen. Ze brengen een natuurlijke harmonie in elk landschap ontwerp, omdat zij de bestrating materiaal dat afkomstig is van de aarde zelf. Bestaat uit geselecteerde mengsels van klei en leisteen, is het bedekken baksteen gegoten en in vorm geperst in de machine of met de hand. Na een steen onder druk gevormd, wordt deze gedroogd en gebakken bij ongeveer 2000 ° F totdat de deeltjes samensmelten om een ​​sterke binding te vormen. Straatstenen zijn zo sterk dat veel ladingen meer dan 12.000 psi kan weerstaan. Een deel van de kracht is gerelateerd aan de dichtheid bereikt wanneer vervaardigen. Ook deze dichtheid dat straatstenen ongevoelig meeste vlekken maakt.

De kleuren van straatstenen hebben de neiging om aardetinten of mengsels van gedempte kleuren, meestal rood, bruin, groenachtig grijs, bruin en zelfs crème. Deze kleuren zijn kenmerkend voor de klei gewonnen uit de aarde en variëren met het brongebied of regio. Donkere kleuren en mengsels van donkere en lichte bakstenen voortvloeien uit het proces van het knipperen, die een permanente kleur in de bestrating baksteen verleent. De hoge temperatuur waarbij klei bestrating baksteen wordt afgevuurd kan de kleur voor eeuwig verduren zonder te verbleken.

Een groot voordeel van de baksteen straatstenen is het bijna oneindig aantal ontwerp-opties beschikbaar zijn via patronen gemaakt met behulp van stenen van verschillende afmetingen, vormen, kleuren en texturen. Binnen de brede categorie van echte kleiklinkers ligt een verscheidenheid aan producten, variërend van handgemaakte, waterstruck baksteen met hun ouderwetse beroep op moderne, geëxtrudeerde bakstenen bekend om hun precieze look. Met kleuren getrokken uit een rijk palet aan natuurlijke aardetinten, patronen variëren van eenvoudig tot ingewikkelde en kan worden gelegd met behulp van mortel of zonder.

Het type baksteen, de complexiteit van het ontwerp en het type installatie (gemetselde of mortelloze) die u hebt gekozen moeten allemaal worden overwogen bij het bepalen of uw bestrating project is het meest geschikt voor een doe-het-zelf-of professionele installatie. Bijvoorbeeld omdat antiek, handgemaakte stenen, door de aard van hun ontwerp en het fabricageproces, zal variëren in grootte, ze eisen meer kunstenaarschap in patroonvorming en moet waarschijnlijk door een metselaar deskundige worden geïnstalleerd in aanpassing voor de variabiliteit. Hoewel dit type bestrating niet de juiste keuze voor een doe-het-zelver kan zijn, het creëert een zachte, rijke uitstraling die niet kunnen worden gedupliceerd. Hand-schimmel baksteen kan een cruciaal element in het bereiken van historische nauwkeurigheid door het gebruik van eenvoudige, traditionele baksteen bestrating patronen.

Veel fabrikanten hebben zich aangepast aan de moderne technologie gebracht uit Europa en zijn nu de productie van bakstenen klinkers met ongekende precisie in afmetingen. Dit modernere straatstenen is zeer geschikt voor complexe ontwerpen en patronen die een hoge mate van uniformiteit tussen de individuele straatstenen vereisen.

Bestrating baksteen is verkrijgbaar bij uw plaatselijke showroom baksteen distributeur, uw beste bron van informatie over het bedekken baksteen, met inbegrip van doe-het-zelf-installatie tips en namen van gekwalificeerde installateurs in uw omgeving. U kunt de showroom van een bakstenen distributeur bezoeken en selecteer je bestrating baksteen net zoals u zou de bakstenen voor een huis. Omdat echte kleiklinkers zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de bakstenen op uw huis, kan baksteen bedrijven gemakkelijk bieden straatstenen aan te passen of aan te vullen van de baksteen op een bestaande of nieuwe woning. Voor een distributeur in uw buurt, een bezoek www.brickinfo.org

De meeste mensen gaan ervan uit dat elke bestrating product dat eruit ziet als baksteen is, in feite, baksteen. Niet zo. Bestrating baksteen wordt gemaakt van klei, de traditionele bronmateriaal van baksteen fabrikanten. Betonmolens, die vergelijkbaar is met hun klei tegenhanger op de plank kunnen verschijnen, eigenlijk een heel ander product.

Betonmolens, vergelijkbaar met betonblok, bestaat uit cement en aggregaat. Gevormd in mallen, een trilling werkwijze verschaft het gecombineerde materialen met een dichtheid. Tijd, de eenheden op krachten als gevolg van het uitharden of harden van het cement. behalve grijze kleuren worden bereikt door het toevoegen van pigmenten aan het mengsel van cement en aggregaat.

Omdat het niet inherent aan het materiaal, kan het pigment toegevoegd aan betonnen straatstenen eroderen, uiteindelijk waardoor de kleur van het aggregaat en misschien resulteert in een volledige verandering van de oorspronkelijke kleur van het beton betonmolen. Donkere pigmenten in het bijzonder kan vervagen na verloop van tijd. Helaas, zodra de kleur is vervaagd, is het onmogelijk om de kleur terug naar zijn oorspronkelijke vorm te brengen zonder vervanging van de betonnen bestrating.

Net als modern, geëxtrudeerd baksteen straatstenen, zijn betonmolens vervaardigd met zeer nauwkeurige afmetingen en zijn meestal verkrijgbaar bij grote home improvement retailers. Retail winkelcentra en commercieel vastgoed hebben een geweldige job met behulp van betonnen straatstenen gedaan, maar ze worden minder vaak gebruikt in de chique woonwijk. “Wel”, kun je vragen? De antwoorden zijn eenvoudig.

Klei, net als alle hoogwaardige materialen, blijft op zoek naar beter en beter in de tijd. Het leeftijden goed en draagt ​​goed. Baksteen, op een huis of op de grond, brengt een gevoel van duurzaamheid? zegt het enkel “thuis.” Brick is geliefd om zijn natuurlijke oorsprong, haar rijke tonaliteiten en de uniciteit. Net als sneeuwvlokken, geen twee stenen zijn gelijk. Wees je bewust van de verklaring van uw huis maakt. Echte kleiklinkers bieden een warm welkom, dat zal doorstaan, en zelfs te verbeteren, na jaren van genieten.

Belangrijke informatie over Paving Brick

Grootte

Clay straatstenen komen meestal in het gezicht maten 4 “x8”, maar andere maten zijn beschikbaar. Gezicht maten zijn ook verkrijgbaar in zowel 3 5/8 “x7 5/8” en 3 ¾ “x 7 ½”. Dikte kan variëren van 1-1 / 4 “dik tot 2-1 / 4”, waarbij de laatste het meest populair.

Kleur

Clay bestrating baksteen komt in een verscheidenheid van kleuren, waaronder rood, bruin, roze en buffs. Andere aarde tone kleuren zijn beschikbaar en praktisch elke combinatie kan worden gevonden. Bij het nemen van de tijd om de perfecte kleur voor uw project ook kiest, het is heel geruststellend om te weten dat de kleur van de klei bestrating baksteen gekozen zal nooit veranderen. Schoonmaken, indien nodig, wordt gemakkelijk bewerkstelligd met behulp van een slang en een beetje detergens.

Duurzaamheid en Kracht

Om de duurzaamheid van het product te verzekeren, is het belangrijk dat alle klei straatstenen meet ASTM C 902 standaard. De gebruikte proef baksteen voor muren en stenen voor bestrating normen verschillend. Baksteen gebruikt voor de muren is niet gemaakt om voetgangersverkeer of lichte autoverkeer verduren. Als een steen die niet deze test niet doorstaat installeren, het is goed mogelijk dat de steen zal barsten en / of desintegreren na enkele jaren.

ASTM C 902 testen normen, die specifiek zijn voor het bedekken baksteen zijn, verzekeren dat straatstenen in staat zijn om hogere niveaus van vocht, voetgangers en licht rijdend verkeer te weerstaan. Deze norm houdt rekening met de enorme sterkte van klei straatstenen die meestal overtreffen de vereiste minimumgewicht van 8000 pounds per vierkante inch.

Stain Resistance

Clay straatstenen te weerstaan ​​de meeste vlekken, met uitzondering van de uitslag, een witte poederachtige substantie die soms wordt weergegeven en wegspoelt in de tijd. Om efflorescentie voorkomen moet calciumchloride deicers niet worden gebruikt.

Kosten

De kosten van zowel kleiklinkers en betonnen tegels zijn meer dan asfalt of beton in eerste instantie, maar moet op lange termijn duurzaamheid en esthetiek worden verwerkt in een evaluatie van de kosteneffectiviteit van elke bestrating optie. De meeste gesegmenteerde betonmolen installateurs lag zowel klei en betonnen tegels voor dezelfde prijs. Ook de kosten van de twee soorten straatstenen relatief vergelijkbaar.