maken van uw eigen foam kussen is gemakkelijk en goedkoop

Het maken van uw eigen schuimkussens is goedkoop en het stelt u in staat om de vorm en grootte om uw eigen wensen te maken. U kunt een kant en klaar gevormde stuk schuim, een geheugen kussen vorm of een lange strook van schuim te kopen.

Als je hebt besloten om een ​​strook van schuim te kopen om uw kussen te maken met wat je nodig hebt om het te rollen naar de vorm en grootte u wilt dat uw kussen te zijn. Wanneer u het schuim kocht je het gekocht hebt op de juiste breedte voor de lengte van uw kussen. Gaan rollen het schuim aan één uiteinde.

Soorten Roll

Als u wilt eindigen met een nauwkeurige kussen grootte, moet u het schuim als een harmonica te rollen. Dit is echt vouwen in plaats van rollen. Als de breedte van het kussen is belangrijker dan de diepte kunt u het rollen als een Swiss roll. Begin de roll off met een vouw over ongeveer de helft van de diepte die u wilt het kussen zijn. Aangezien de rol verder de diepte zal groeien als je extra dikte toe te voegen.

Zet de Roll

Zodra u klaar bent met het rollen van de schuim en zijn blij met de uiteindelijke grootte plaats iets zwaars op om het bij elkaar te houden.

Meet de Roll

Gebruik een meetlint om de rol van schuim te meten. De breedtemaat zal de breedte van het schuim plus ongeveer 2 ½ inches. De diepte van de rol zal de meting rond de buitenkant van de rol zijn. Gebruik een lichte druk op het meetlint. Voeg 2 ½ duim aan de gemeten diepte.

Knip de Cover Materiaal

Meet en knip een stuk afdekmateriaal zodat het 4 ½ inches langer dan de rol gemeten in lengte en 2 ½ inch meer in breedte.

Maak de Pillow Cover

Vouw het materiaal in de helft met de goede kanten op. Line-up van de randen. Naai de twee lange kanten op elkaar. Zet de rij steken 5/8 inch van de rand. Je zal eindigen met een buis. Naai de twee korte zijden aan de ene kant samen. Opnieuw zet de steken 5/8 inch van de rand. Je hebt nu een kussensloop, dat aan één uiteinde open is.

Draai de Cover Inside Out

Steek de Foam

Bereiken in het deksel en trek het gesloten einde van het open einde. Het deksel toont nu een vierkante uiteinde en een naad in de lengte. Leg de zaak naar beneden en zorg ervoor dat de lange naad is aan een rand.

Neem de rol van schuim en houdt het samen. Voorleggen aan het open uiteinde van de behuizing en het gemak het binnen. Het schuim zal de neiging om openspringen, zodat u klaar bent om te houden van de rol gesloten moet zijn. Wanneer het einde van de rol aan het einde van de zaak moet kunt u de uiteindelijke grootte en vorm van het kussen te zien.

Vouw de randen van de open zijde in de behuizing ongeveer ½ inch of iets meer indien mogelijk. Trek en naai de gevouwen randen samen.

Uw kussen is nu klaar.

Sluit de Open End