metalen dakbedekking schroeven: installatie tips

Als u de installatie van een metalen dak op uw huis, zal metalen dakbedekking schroeven het belangrijkste deel van het werk te zijn. Hier zijn een aantal dingen te overwegen.

Een van de belangrijkste verschillen tussen traditionele schroeven en metalen dak schroeven zijn de doppen zijn vervaardigd met. Werken met metalen gevelbekleding en dakbedekking vaak hiaten wanneer de schroeven in de metalen ingevoegd. Dit kan schade veroorzaken in de toekomst. Zoek dakbedekking schroeven met ofwel gefabriceerde rubberen doppen of ringen die een goede afdichting te creëren. Dit zal elke mogelijkheid van roest en erosie te voorkomen.

Het kiezen van het Type van Schroeven

Zorg ervoor dat u niet de dakbedekking schroeven te dicht bij elkaar of te ver uit elkaar plaatst. In het algemeen is het het beste om elke dakbedekking schroeven plaats ongeveer anderhalf tot twee voet uit elkaar, maar niet meer dan dat.

juiste plaatsing

Niet alleen is het cruciaal om een ​​goede metalen dakbedekking schroeven, maar met een goede schroevendraaier zoals één aangedreven door een luchtcompressor garandeert veiligheid, evenals een sterke afgewerkt uiterlijk.

juiste Hulpmiddelen