micro gritstralen veiligheidsmaatregelen

Als je moet micro gritstralen uit te voeren, is het belangrijk dat u alle veiligheidsvoorschriften in verband met het risico te volgen. De gebruikte apparatuur en de aard van het werk kan leiden tot ernstige schade moet een ongeval voordoen. Met een gezond verstand aanpak kan echter de kans op sereuze schade worden geminimaliseerd.

Voordat een micro gritstralen plaatsvindt, zorgen ervoor dat uw werkgebied wordt georganiseerd, vrij van alles dat gaat u belemmeren of waarschijnlijk te maken u omvallen. Zorgen dat het mensen-vrij gedurende de duur van de stralen zal zijn. Nooit uit te voeren gritstralen in gasvormige omgevingen of in de buurt van open vuur.

Klaarmaken

Zorg ervoor dat u de volgende vragen te beantwoorden voordat u micro schurende zandstralen beginnen. Weet je waarom je nodig hebt gritstralen uit te voeren? Weet je wat het gritstralen zullen bereiken? Weet je hoe de uitvoering van het gritstralen om het gewenste effect te bereiken? Indien het antwoord op alle drie ja is, dan gaan.

job Knowledge

Controleer alle apparatuur uit voordat u het werk doen. Zorg ervoor dat het in goede staat, in het bijzonder aandacht te besteden aan de integriteit van de kabel. Als er enig teken van beschadiging, reparatie of vervanging van de apparatuur. Zorg ervoor dat de omgeving is goed verlicht en droog. Nooit gebruikt beschadigde apparatuur voor de baan. Dit kan een hele reeks problemen veroorzaken en verbeteren van de kans op letsel.

uitrusting

Voer nooit gritstralen onder invloed van medicijnen, alcohol of drugs. Dit kan leiden tot bijzonder vervelende blessure.

Alcohol en medicijnen

Verwijder Spijkers en andere uitsteeksels

Kleding

Controleer de stralen gebied voor nagels en uitsteeksels alvorens te beginnen met zandstralen. Deze kan niet alleen schade aan de apparatuur, maar kan ook leiden tot vliegende deeltje schade aan u.

Beschermende kleding

Handleidingen en Tool Operation

Draag nooit kleding die kunnen verwarren met de apparatuur. Losse mouwen, bungelende sieraden, stropdassen, of handschoenen moeten niet gedragen worden tijdens het uitvoeren van micro gritstralen. Lang haar moet terug worden vastgebonden.

Te allen tijde tijdens de micro gritstralen ervoor te zorgen dat u het dragen van slagvast veiligheidsbril. Goggles kan worden gebruikt als u een bril draagt, ervoor te zorgen dat de bril betrekking hebben op uw bril helemaal. Vergeet niet de normale glazen zijn niet slagvast en de lenzen zijn waarschijnlijk nul. Stofmasker dient altijd te worden gebruikt, om het risico van slikken of inname van stof te voorkomen.

Zorg ervoor dat u bekend bent met gereedschap gebruikt en dat u de handleiding hebt gelezen, met bijzondere aandacht voor de veiligheid van het apparaat. Daartoe ervoor te zorgen dat u de juiste voeding en de spanning nodig. Houd het akkoord uit de buurt van vloeistoffen, met name olie, en ervoor zorgen dat u het juiste gereedschap voor de job. Dit strekt zich uit tot het gebruik van de juiste bit voor het gereedschap, en dat u geen gebruik maakt van de functie op een manier waarvoor het is niet ontworpen.

Als u alleen met behulp van explosieven te zorgen dat iemand weet waar je bent, zodat ze kunnen in te checken met je op bepaalde tijden. Op deze manier, als u arbeidsongeschikt moet je niet al te lang voordat medische hulp arriveert gaan.

Zorg ervoor dat iemand weet waar u bent