mount plastic jaloezieën aan de buitenkant van een raam

Montage plastic blinds is een taak die wij nodig hebben om ergens of andere doen. Het is zeker een relatief eenvoudige taak, die je altijd moet proberen zelf te doen, in plaats van het betalen van een installateur om het te doen. Laten we kijken naar de belangrijkste stappen voor het monteren deze op de buitenzijde van een venster. Het is het beste om iemand geven u een helpende hand, om zo de blinds te houden voor u, omdat u het meest waarschijnlijk zal worden op een ladder het grootste deel van de tijd om de boren en montage doen.

Allereerst moet je alle tools die u zal nodig hebben verwerven. Met behulp van een meetlint verslag van de afmetingen, en terwijl u op het markeert de plaats waar de blinds rail worden gemonteerd. Vervolgens bestel uw blinds op basis van de uitgevoerde metingen. Zorg ervoor om aan te geven dat u wordt de montage van de blinds buiten het raam. In dit geval is het het beste om de blinds iets groter dan wanneer ze naar binnen worden geïnstalleerd maken. Dit komt door het feit dat ze worden blootgesteld aan een grotere hoeveelheid licht buiten. Dus, als deze niet geschiedt groter dan opening van het venster, zal de zonnestralen eindigen passeren van rond de randen. Dus, het meten van de hoogte en de lengte van het venster, en voeg vervolgens een paar duim aan elke kant.

Stap 1: Meet

De punten die u gemarkeerd zal dienen als leidraad voor u om de beugels en de bovenbalk te installeren. De bovenbak moet enkele centimeters omhoog vanaf de bovenste rand van het venster. Met behulp van de markeringen die u eerder gemaakt, boorgaten aan beide zijden van het venster. Als het venster is breed, moet u in ieder geval een gat te maken in tussen, zodat de blinds beter te ondersteunen. Meet van beide kanten om zo gelijke afstanden te maken. Terwijl het doen van dit gebruik een nivellering instrument om ervoor te zorgen dat je een nette baan zal uitvoeren.

Stap 2: Markering en boren

Vervolgens moet je aan de beugels te installeren. Zij zullen moeten worden geschroefd in de gaten die u hebt gemaakt. Zorg ervoor dat ze stevig en veilig op te lossen. Sommige mensen ook de voorkeur aan een anker op in elk gat voor extra veiligheid. Sluit vervolgens de montage-clips.

Stap 3: Het installeren van de beugels

Zodra de beugels zijn verholpen, kunt u klikken op de kop rail op de montagebeugels. Sommige modellen kunnen gewoon voor dat je het schuiven door. De blinds moet vastklikken, indien alles naar behoren is vastgesteld.

Stap 4: Installeer de bovenbalk

Bevestig vervolgens de volant over het hoofd rail. Dit maakt de blinds kijken netter.

Stap 5: Bevestig de volant

De poelie die wordt gebruikt om de jaloezieën te reguleren worden aangesloten. Sommige blinden kunnen gewoon werken door middel van koorden. Ze kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd, of wat u nodig heeft om ze vast te maken. Als u klaar bent, controleer dat zodra de kabels worden getrokken, zullen de blinds te openen en te sluiten netjes en zonder problemen. Als je het gevoel dat als je trek de blinds kantelen iets, of te blokkeren, moet u mogelijk om de nodige aanpassingen te maken.

Stap 6: Sluit de katrol of koorden