natuurlijk verwijderen van sigaretten geur van houten meubelen

Stap 2 – Maak de houten meubelen

Blader door elke rommelmarkt of een garage sale voor tweedehands meubels, en je bent gebonden aan mooie stukken hout tegen fantastische prijzen te ontdekken. Helaas, misschien tweedehands houten meubilair dat een fantastische uitstraling heeft ook een vreselijke geur.

In gesloten ruimten waar de sigaretten zijn regelmatig aanwezig, woninginrichting nemen over de onaangename geuren in verband met de rook. Muren, venster behandelingen, en alles daar tussenin wordt doordrongen van de geur van sigarettenrook. Gelukkig is met een goede reiniging en een paar natuurlijke geur verwijderen van tips en trucs, is het mogelijk om de geur van sigarettenrook van houten meubelen te verwijderen zonder het strippen, schuren, en volledig overspuiten; Stap 1 – Val de geur, niet bedekken.

Maar al te vaak mensen begrijpen hoe geuren werk. Bloemen deodorants zijn geen oplossing, ze zijn pleisters die net masker geuren zonder ze te elimineren.

Probeer niet als dekmantel voor de geur van sigarettenrook. Houten meubelen doordrenkt met sigarettenrook en besproeid met bloemen luchtverfrisser zal eindigen ruiken als sigarettenrook en bloemen. Zelfs verf met zijn sterke geur zal uiteindelijk fuseren met de geur als je vermijden dat we na de geur bij de bron.

Tot op de bodem van het probleem en verwijder het voor goed door het hout schoonmaken met een hoge kwaliteit en volledig natuurlijke olie zeep en water. Volg productetiket en voorzorgsmaatregelen en grondig reinigen van de rook residu en alle vuil en vet van de binnenkant en de buitenkant van deuren, laden, en andere afgewerkte houtoppervlakken.

Zodra de houten meubelen is grondig schoongemaakt, absorberen overtollig vocht met een schone, droge vodden en probeer een of meer natuurlijke geur verwijderen van opties om de geur volledig te verwijderen; Stap 3 – Outdoor Air-Dry;. Als het mogelijk is, laat houten meubelen naar lucht- droge buitenshuis na grondig drogen met de hand. Op een warme heldere dag, plaatst u houten meubelen niet in direct zonlicht gedurende enkele uren. Niet alleen zal de houten meubelen drogen grondiger dan het geval zou bij het drogen met vodden alleen, maar drogen aan de lucht zal ook helpen verwijderen van de geur van sigarettenrook dat het hout is doortrokken. Verwijder alle laden en prop te openen deuren voor het beste resultaat.

Follow-up met een of meer van de volgende eenvoudige, goedkope en natuurlijke geurabsorberende technieken. Alternatief Natural geurabsorberende Technieken

Als een geur nog steeds hangen na dit alles, overweeg dan de volgende geur-absorberende opties om de sigarettenrook af te trekken van uw hout. Alhoewel deze werkwijzen een aantal dagen kan duren, ze zijn allemaal zowel natuurlijk en effectief.

Azijn is een van de beste natuurlijke geur verwijderaars, en het doet een fantastische job van het absorberen van de geur achtergelaten door sigarettenrook.

Plaats kommen van de gewone witte azijn zorgvuldig gesloten lades en kasten. De azijn zal geleidelijk absorberen de geur van sigarettenrook elke residu opsluiten. Laat de azijn ongestoord blijven gedurende een paar dagen voor het voorzichtig verwijderen.

Krantenpapier is ook een grote natuurlijke geur absorberend materiaal, en de gewone bladen van zwart en wit krant zal de geur van sigarettenrook uit het inwendige van hout dressoir laden en kasten te verwijderen.

Losjes kreukelzones verschillende bladen van zwart-wit krantenpapier, en leg ze in een goed afgesloten kasten en lades. Houd de papieren in de gesloten gebieden voor meerdere dagen. Als een extra voordeel, zal de krant resterende vocht absorberen overgebleven na het wassen.

Gemalen koffie was gebruikt voor decennia om slechte geuren uit opleggers te verwijderen, en het is een van de beste natuurlijke chemische-vrij manieren om de geur van sigarettenrook van houten meubelen te verwijderen.

Zorg ervoor dat u de meubels vooraf grondig schoon te maken. Plaats elk volledig droog deel apart in plastic vuilniszakken, en beschikken over een kom gevuld met vers gemalen koffie in elk goed gesloten zak. Laat de zakken gesloten blijven gedurende ten minste drie dagen, afhankelijk van de ernst van het geurprobleem. De geur van koffie zal uiteindelijk verdwijnen na het verwijderen en op de juiste wijze te voren schoongemaakt, zullen de meubels niet meer koesteren de aanhoudende geur van sigarettenrook.

Bicarbonaat is een natuurlijke geur absorberend materiaal dat zeer goedkoop.

Om de geur van sigarettenrook te verwijderen zonder achterlating van een andere geur, plaatst open dozen of ondiepe kommen van natuurlijke zuiveringszout binnen gesloten lades en kastdeuren. Laat het zuiveringszout om te werken voor een aantal dagen om de geur van sigarettenrook te absorberen voordat u. Als de baking soda in goed gesloten lades en kastdeuren wordt gehouden voor een langere periode van tijd, zal het achterlaten niets meer dan een natuurlijke frisse geur.

Clay kattenbakvulling is een fantastische natuurlijke geur absorberend materiaal, en het werkt heel goed om de geur achtergelaten door sigarettenrook te verwijderen.

Plaats ondiepe kommen of een open papieren zakken gevuld met kattenbakvulling binnen gesloten kast deuren en laden. De natuurlijke klei nestje zal trekken uit vocht achtergelaten na reiniging van de houten meubelen, en het zal ook trek en te absorberen de geur achtergelaten door sigarettenrook.