schimmel en meeldauw saneringstechnieken

Voor thuis schimmel en meeldauw, zijn er saneringstechnieken om schimmelgroei te pakken. Onderstaande technieken beschrijven verschillende methoden voor het oplossen van uw schimmel en meeldauw problemen.

Voor alle schimmels en meeldauw sanering, is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te gebruiken. Bepaalde ingrediënten kunnen afgeven onaangename geuren of dampen. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen door ventilatie van de omgeving. Het aanzetten van de fans, zal een airconditioner of het openen van ramen schadelijke of onaangename gevolgen te beperken. Gebruik rubber handschoenen bij het in contact komt met chemicaliën om huidirritaties te voorkomen. Draag ook kleding die je het niet erg vindt om gekleurd of gebleekt.

Stap 1: Veiligheidsmaatregelen

Verwijder alle objecten in het gebied dat u de behandeling van de schimmel en meeldauw.

Stap 2: Bereid de omgeving

Zuurstofbleek een veel veiliger alternatief voor chloorbleekmiddel omdat het minder schadelijk voor mens en milieu. Met behulp van een maatbeker en een emmer, voeg 6-8 ounces zuurstofbleekmiddel per liter warm water. Het warme water activeert het natriumpercarbonaat in het zuurstofbleekmiddel. Meng met een roerder of stok schilder.

Stap 3: Zuurstof Bleach Techniek

Gebruik een spons of mop aan het bleekmiddel mengsel toe te passen. Laat het zitten voor ongeveer 30 minuten. Daarna, gebruik dan een stijve borstel en wrijf het gebied. Vul een tweede emmer met heet water en spoel het behandelde gebied met een spons of mop. Als het klaar is, controleren op eventuele resterende schimmel. Opnieuw de bleekmiddel mengsel nodig.

Stap 4: ontsmettingsalcohol Techniek

Voeg warm water en afwasmiddel in een emmer. Gebruik een borstel of spons aan de oppervlakte schimmel en meeldauw te verwijderen. Afspoelen met warm water en een schone spons of mop. Daarna, gebruik dan een spons of spray fles te passen ontsmettingsalcohol. Zorg ervoor dat grout gebieden worden grondig doorweekt. Laat de alcohol te zitten voor ongeveer 15 minuten. Voor diepe schimmel en meeldauw, geniet papieren handdoekjes in alcohol en bestrijken het gebied. Re-spoelen met een schone spons en warm water. Als een schimmel en meeldauw blijft, opnieuw de alcohol.

Stap 5: Remediation Het gebruik van witte azijn

Met behulp van een spray fles of een spons, gelden witte azijn onverdund. Brei de azijn in met een borstel of spons. Laat het gebied droog en spoel na met warm water. Voor diepe schimmels en schimmels, kunt u zuiveringszout en witte azijn te combineren. Dit vormt een schuurmiddel plakken. Laat het te zitten voor 30 minuten. Spoel vervolgens met behulp van een borstel, warm water en een schone spons.

Stap 6: Waterstofperoxide Techniek

Stap 7: Preventie

Schoon schimmel en meeldauw met warm water en afwasmiddel. Gebruik een borstel om het oppervlak schimmel te verwijderen. Toepassen waterstofperoxide aan het getroffen gebied met een spons of verstuiver. Laat het zitten voor ongeveer 15 minuten en spoel.

De beste methode voor het adresseren schimmel en algengroei is om het te voorkomen. Het verminderen van de relatieve vochtigheid in uw huis door middel van ventilatoren, airconditioning, of een ontvochtiger zal enorm helpen.