slaapkamer decor ideeën

Bij het kiezen van master bedroom decor is het belangrijk om te onthouden dat u waarschijnlijk meer tijd door te brengen in deze kamer dan welke andere kamer in het huis. De tweede is dat de slaapkamer is niet een kamer die je te vermaken in, net als de woonkamer of eetkamer, zodat het thema en de stijl moet worden gekozen om u en u alleen te behagen.

Geëvenaard of Un-geëvenaard

U hoeft niet naar een bijpassende bed ingesteld op een geweldige uitstraling in uw slaapkamer te bereiken hebben. Kies een thema van kleuren die al bestaat ergens in de kamer en dan krijg meubels die passen bij dit thema. Bijvoorbeeld, als je een kers bedframe, kijk in tabellen en planken die zijn geschilderd aardse kleuren zoals beige, geel of oranje rustig, in plaats van het kopen van meer kersen meubels.

Beddengoed en Raamdecoratie

In de meeste grote slaapkamers, het beddengoed en raamdecoratie spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de toon van uw leefruimte. Dienovereenkomstig, de kleuren en stoffen die u kiest zijn even belangrijk als de meubels die u kiest. Het veranderen van het beddengoed en raambekleding kan een goedkope manier om uw slaapkamer te revitaliseren zijn. Zorg ervoor dat venster behandelingen die het beddengoed dat u voor elk seizoen aanvullen te kiezen.