bladblazer, vacuüm en mulcher in één

De bladblazer vacuüm en mulcher is een modern stuk van machines die het leven in de tuin veel gemakkelijker kunnen maken. De machine wordt meestal aangedreven door een gasmotor en wordt beheerd door één persoon.

Als deze op “blazen” een krachtige luchtstroom gepompt de buis en wordt gebruikt om bladeren blazen stapels. Dit is een snelle en efficiënte methode om blaadjes van een gazon. In plaats van het worstelen met een gazon hark, gewoon blazen de bladeren naar de plaats waar je ze wilt hebben.

Bladblazer

Het vacuüm functie verzamelt de bladeren door de luchtstroom omkeren. Bladeren worden verzameld in een zak net als op een stofzuiger. Gooi ze door gewoon de zak en legen.

Leaf Vacuum

De klepelmaaier functie werkt in combinatie met de vacuüm-functie. In plaats van in de zak opgevangen, de bladeren die opgezogen worden geblazen via een reeks bladen en verkleind tot kleine stukjes, ideaal voor mulch. Zelfs als je niet mulch nodig, met behulp van deze functie houdt in dat de tas voor het vacuüm element hoeft niet zo vaak te worden geleegd.

Mulcher