draaibank saaie operatietechnieken

Er zijn een aantal manieren waarop u de draaibank saaie methode kan gebruiken om goede resultaten voor uw project te krijgen. Als u wilt het beste uit uw draaibank saaie gereedschap en apparatuur kreeg, moet u in staat om de basiselementen van de draaibank gebruik, die snijden en boren omvat beheren. Oefen deze voordat u overgaat tot de draaibank saaie technieken, hoe meer je weet over de methoden van saaie, hoe groter de kans dat je in staat zijn om deze te reproduceren wanneer u het beoefenen van de technieken. Door het beheersen van de basis, bent u klaar om de voortgang van de draaibank saaie methoden die u zullen helpen om een ​​fantastische voltooide project te maken.

Draaibank saai is een techniek van draaiwerk, waar een gat wordt gemaakt in het object te snijden, vaak met behulp van een enkele blade of snijgereedschap. Het doel van saai als deze is om een ​​groot deel van aanaarden of andere problemen te voorkomen aan de kant van het object, en u kunt uw hole wat grootte die u wilt, van heel klein tot groot genoeg om je vuist door middel van passen, afhankelijk van de te maken grootte van de draaibank. De praktijk van de boring is niet zo eenvoudig als het lijkt, als het gereedschap moet rond zorgvuldig worden begeleid en strak gehouden in de juiste positie. Je moet in staat zijn om de saaie techniek methoden gebruiken om asbakken, eierdopjes en andere beginners items te maken voordat u verder gaat.

Waarom Bore

De saaie bar is misschien wel het belangrijkste instrument in de draaibank saaie kit. Deze balk helpt het blad dat doet het snijden als het beweegt in het gat te ondersteunen. De saaie bar kan dan worden uitgebreid, en u kunt vertellen dat dit gebeurt wanneer het gereedschap begint te ‘chatter’, of verplaatsen in de plaats. Dit kan leiden tot een ongelijke cut, dus je moet altijd voorzichtig zijn over hoeveel je de bar verplaatst wanneer u het snijden van het gat. Om te voorkomen dat het gereedschap uit chattering als je de bar kunnen uitbreiden, moet u proberen met behulp van een langzame snelheid op de spindel, of door het maken van een kleiner gat behulp van de functie op het eerste, geleidelijke openstelling van de snij-gebied.

De Boring Bar

Voor de meeste werknemers draaibank, de waardigheid van de boring is afhankelijk van hoe nauwkeurig de draaibank is een machine. Voordat u saai begint, moet u controleren of al uw gereedschap adequaat zijn afgestemd, en dat de draaibank is volkomen parallel. Als u niet beschikt over een parallel snijgereedschap hebt, dan zul je niet krijgen een nog hole, het maakt niet uit hoeveel moeite je erin steekt. Met het oog op de beste gesneden uit uw blad te krijgen, houdt het scherp en proberen ervoor te zorgen dat de draaibank zelf gelijkmatig wordt gepositioneerd in een gebied.

Het krijgen van een nauwkeurige Cut