het leggen van laminaat klik vloeren in 7 stappen

Laminaat click vloeren is in snel tempo een populaire keuze voor vloerbedekking voor veel huiseigenaren. Ze hebben de mooie look van hardhout zonder het gedoe van de instandhouding en het onderhoud. Ze zijn gemakkelijker schoon te houden en kijk niet veel anders dan de traditionele hardhout. Met een beetje elleboog vet kunnen de meeste mensen klik vloeren in hun huizen installeren zonder de noodzaak van een professional.

U wilt de lange rechte rand moet u ervoor zorgen dat de betonnen vloer is vlak gebruiken. U zult ook willen ervoor zorgen dat er geen scheuren of dips. Markeer elke laaggelegen gebieden te vinden met een potlood.

Stap 1 Controleer de ondervloer

Ga terug en in de gebieden die lager liggen met een zelf egalisatie vullen. Volg de fabrikanten aanwijzingen voor de droge tijd.

Stap 2 Polish Floor

Nu kunt u het oppervlak slijper gebruiken om alle plekken die hoger mogen zitten dan ze zouden moeten poetsen. Gebruik een vochtige doek om stof die achter uit het slijpen is links te vegen.

Stap 3- Door Frames

Leg een klein stukje van kliklaminaat gelijk met de onderkant van de deur frame. Markeer het frame direct boven het laminaat. U wilt naar de onderkant van het kozijn te snijden in deze markering, zodat de deur niet zal malen op de vloer.

Stap 4 Installeer Underlay

Elk merk van de click laminaat zal een beetje anders zijn. U moet de aanwijzingen te lezen, zodat u een beter begrip van hoe de vloer lag. U zult ook behoefte aan een ondervloer te installeren die de fabrikant adviseert voordat u de vloer te leggen,. Zodra dat gebeurd is kun je beslissen waar je naartoe gaat om te beginnen met het leggen van de vloer. De onderlaag heeft in dezelfde richting en hetzelfde startpunt als de eigenlijke vloer te installeren. Gebruik de brede tape moet je tape de naden naar beneden. Waardoor een extra twee duim onderlaag buiten de omtrek van de vloer. U wilt om dit te doen in kleine delen om het u gemakkelijker te maken.

Stap 5- Zoek de Aantal Planken

Meet de breedte van de kamer en delen door de breedte van de plank. Dit geeft je het aantal planken je nodig hebt te geven. Als het nummer dat u krijgt is geen geheel getal gewoon verdelen die fractie door twee. Dit geeft u de breedte van de eerste en de laatste rij van planken en zal je geven wat je nodig hebt, zodat u kunt deze planken te snijden.

Stap 6- beginnen met het installeren

Stap 7 Afwerking van de baan

Gebruik je kwart inch spacer tussen de eerste plank en de muur. De tweede rij plank zal moeten worden gehouden onder een kleine hoek afgekeerd van de eerste plank. Druk op de tweede plank in de eerste, zodat de toppen van de beide planken elkaar raken. Draai de tweede naar beneden totdat u een klik hoort in;. Verder leggen van de planken op deze manier. Zorg ervoor dat u een gespreid patroon te gebruiken. De trekker hulpmiddel moet worden gebruikt op de laatste rij. De tool geeft je een goede pasvorm en helpen u zorgen voor de kwart inch ruimte tussen de laatste rij en de muur.

Eindig het project met behulp van uw round afwerking rond de omtrek van de vloer. Dit zal het kwartaal inch ruimte kunnen verbergen. Mijter de uiteinden van de trim voor de hoeken. Nagel aan de muur, en het gebruik van stopverf op de nagel gaten te dekken als je klaar bent.