het maken van een compost tumbler uit een vat

Een van de dingen die maakt tuinieren veel gemakkelijker is een compost tumbler. Met deze tuingereedschap bent u in staat om uw eigen compost maken en te houden uw grond vrij van schadelijke chemicaliën uit kunstmest, en hebben minder afval naar de stortplaats door recycling van uw eten en papierproducten. U zult ook in staat om een ​​beetje op je tuinieren budget besparen door het maken van uw eigen mest in plaats van kopen.

Een vat stijl compost tumbler is een zeer eenvoudig project voor elk type van doe het zelver. Met een paar regelmatige items, een aantal basis gereedschappen, en een beetje vrije tijd kunt u uw eigen compost tumbler op te bouwen.

Stap 1 – Bereid Barrel

Neem je 55 liter vat of plastic kan en leg het op zijn kant. Als je gaat naar een plastic vuilnisbak gebruiken kunt, moet u het deksel op de kan verstevigen, zodat het niet uit tijdens het tuimelen komt.

Stap 2 – Bouw Frame

In het midden van de boven- en onderkant van het blikje, boren in een 1/2 inch gat. Dit gat is voor de staaf door te gaan.

Stap 3 – Snijd Access Panel

Met het oog op het vat te maken tuimelen je nodig hebt om een ​​frame te hebben. Dit kan niet een normale stand als de tuimelaar heel hard zal draaien en vallen buiten de stand. Een frame dat heeft de vorm van een ‘X’ is er een die is zowel zeer stabiel en bruikbaar voor een compost tumbler. Neem twee stukken van 2×4 en mode ze als een ‘X’. Schroef het samen. Herhaal dit proces met nog twee 2×4’s. Elke 2×4 mag slechts ongeveer 48 “lang. Waar de kruisen voldoen schroef een ander stuk van 2×4, 3 voet lang, een ieder naar een draaipunt voor de tuimelaar te maken.

Stap 4 – Secure Paneel met scharnieren

Aan de binnenzijde van de trommel een deel te snijden voor toegangsluik. U kunt het snijden in elk formaat u wilt, zolang het is allemaal aan dezelfde kant. Trace het uit met marker en snijd met een decoupeerzaag. Zand uit de bramen aan de randen.

Stap 5 – Stel vat op Frame

Bevestig twee scharnieren aan een rand van het paneel je net uitgesneden. Stel vervolgens terug op de loop en hechten aan het vat. Bevestig een vergrendeling om het paneel te houden gesloten terwijl tumbling.

Stap 6 – Vul met Compost Material

Zet het vat op het frame. Plaats de stang door de bovenkant van het vat en aan de andere kant. Plaats een buiskap onderin het vat door vastzetten met bouten. Voeg nog boven in het vat. Dit zal de stang op zijn plaats. Hechten greep zich naar de top van het vat en is klaar om te zetten.

Vul het nieuwe compost tumbler met grond en keuken kladjes. Draai de tuimelaar twee keer per week en als je meer materiaal toe te voegen.