het onderhoud van uw berg laurier struiken

Berg laurier struiken zijn één van de beter bekende bloeiende struiken waarvan de bloemen hebben een prachtige en unieke vorm. De bladeren van deze groenblijvende struik maken het een om te koesteren als het gemakkelijk leven geeft aan wat de oprichting ervan is geplant in het hele jaar door. Bloemkleuren variëren van roze tot rood naar wit met gemengde tinten vaak voortvloeien. Bloeiende begint meestal in de late zomer. Het nadeel van deze mooie struik, echter dat de bladeren en bloemen zijn giftig. De planten moeten vochtige, goed doorlatende, licht zure bodems. U kunt verbeteren bodemdrainage door het toevoegen van turf of zand voordat u de struiken te planten. Dit zal een gezonde groei te stimuleren, met als gevolg een sterke en stevige struiken. Hier volgen enkele richtlijnen voor onderhoud.

De struik is een adequate zonlicht maar tolereert ook schaduwrijke omstandigheden. Intense hitte is niet ideaal voor de plant en kan leiden tot uitdroging omgeving in. Als de temperatuur te warm, zoals in de zomer, is het het beste om de blootstelling van de plant aan zonlicht te beperken. Vermijd het onderwerpen van de struik tot de middaghitte. Het is beter om het te laten nemen in de ochtend zonlicht voor ongeveer 4 uur voordat u het over te dragen aan een meer schaduwrijke plek. Lauweren zijn ideaal struiken groeien onder grotere bomen, waar ze zowel de zon als schaduw afwisselend kunnen ervaren.

In de eerste fase van het planten, moet je royaal water om een ​​gezonde groei te stimuleren. Zodra de planten zijn gevestigd u kunt bezuinigen op het water. Maar wees voorzichtig niet te laten de bodem uitdrogen tijdens droge periodes.

De struiken zullen profiteren van een lichte toepassing van kunstmest een keer per jaar ofwel vroeg in de lente of in de late herfst. Het beste is om een ​​langzame afgifte getimede meststof gebruiken. Kunstmest bevordert een goede gezondheid van de planten en zorgt ervoor dat het gebladerte levendige en rijk in zijn groene kleur. Gezonde bloei wordt ook aangemoedigd door de toepassing van kunstmest. Vermijd het gebruik van te veel kunstmest, omdat dit zal leiden tot de plant gespannen worden. Bloom ontwikkeling zal ook worden verstoord.

Je lauweren zullen profiteren van regelmatige mulchen die kan worden gedaan in de zomer en winter. U krijgt de beste resultaten als u een organische mulch gebruiken. Mulch helpt bij het behoud van het bodemvocht, zodat niet te veel verloren gaat door verdamping. Mulch helpt tevens aan de bodem te koelen die belangrijk is voor de struiken. De mulch releases voedingsstoffen in de bodem, die de beschikbaarheid van voedsel voor de struiken verhoogt. Beneficial bacteriële organismen worden ook toegevoegd in de bodem door middel van mulch die helpt bij het verbeteren van de bodem ecosysteem. Toepassen 3-5 inch mulch op de bodem.

De planten vereisen minimale snoeien. Echter, het is een goed idee om knip het zaad koppen als bloeiende voorbij is, omdat dit stimuleert beter bloeit in het volgende seizoen. De struiken kan vrij lang worden, zelfs bereiken tot 12 voet in sommige gevallen, dus indien de hoogte groter is dan uw bloei regeling dienen, is het het beste om ze weer aanzienlijk gedrukt. Het merendeel van de rassen echter groeien langzaam en zal niet al te lang te krijgen.