het verplaatsen van een boiler

Indien zulks noodzakelijk is voor het verplaatsen van een boiler, moet u bijzondere aandacht besteden aan een paar details om ervoor te zorgen het project goed te laten verlopen. Een start off nuttige tip is om de hulp van een vriend te verwerven. Tanks units kan heel zwaar zijn, zo ontroerend kan men een extra set van handen nodig. Er zijn ook andere veiligheidsoverwegingen om rekening te houden bij het omgaan met elektrische aansluitingen en water sanitair. Daarom is het volgen van een eenvoudige set van richtingen kan helpen leiden tot een succesvolle beweging van uw boiler.

Voordat je iets doen, zet de schakelaar schakelaar om de boiler. Gebruik een voltmeter om te controleren of er geen stroom lopen op het toestel. Dit is uiterst belangrijk. Een sanitair fout kan krijg je nat, maar een elektrische fout kan krijg je pijn doen. Wees uiterst voorzichtig bij het werken met elektriciteit.

Stap 1 – Schakel de macht

Vóór het aftappen van de tank uitschakelen van de watervoorziening. Voer een waterslang van de aftapkraan naar waar je wilt dat het water om te gaan. Indien mogelijk, afvoer naar een bad, wanneer de inhoud tank water zal niet overstromen. Zorg ervoor dat de badkuip drain is open. Open een kraan in het bad om te helpen duwen geen water via de boiler.

Stap 2 – Schakel de Water Supply and Drain

Koppel zowel de inlaat pijp en uitstroom pijp. Verwijder alle stekkers uit het huis sanitair te hergebruiken als het verplaatsen naar een andere locatie. Sommige huidige trends vragen om loods assemblages grenzend aan gebouwen en huizen waar water verwarmt worden opgeslagen in plaats van op zolder, kelder of kast plaatsing. Als de verhuizing naar een nieuwe locatie, wees voorzichtig geen koperen leidingen en aansluitingen u kunt hergebruiken niet te beschadigen.

Stap 3 – Disconnect Pipe

Haal de verbinding afdekplaat aan de bovenkant van het toestel. Schroef de draad conduit connector openbaren van de kachel stroomaansluitingen. Verwijder de set schroeven voor de zwarte, witte en de grond draden. Zorg ervoor dat vast te houden aan deze. U kunt, afhankelijk van de lengte van de bedrading naar de stroomtoevoer box, in staat zijn om het te hergebruiken. Zorg ervoor dat voorzichtig los te koppelen elke draad te zijn.

Stap 4 – Haal de Electric

Met de tank nu losgekoppeld van alle kabels en leidingen, heb je vriend helpen u de tank boven het aftappen van het resterende water in een emmer gehouden onder de afvoerkraan te kantelen. Zorg ervoor dat de tank slip waarbij geen schade niet te laten. Eenmaal uitgelekt, sluit alle kleppen en, indien mogelijk, tijdelijk zowel de inlaat- en uitlaatopeningen plug dus om geen water druppelt tijdens het verplaatsen van de boiler.

Stap 5 – Drain resterende water

Met behulp van een vriend, manoeuvreren de tank van het platform op een dolly te transporteren naar een nieuwe locatie.

Stap 6 – Maneuver en Transport

Tips om te onthouden