keuken baksteen bevloeringsinstallatie

Bakstenen vloer is een van de meest populaire trends in de vloeren industrie vandaag. Met stenen vloeren, krijg je een unieke vloer die er niet uitziet als iedereen anders. Veel mensen zijn het installeren van baksteen tegels in hun keukens om het een ouderwetse look. Baksteen tegels kan een zeer duurzaam en mooi keukenvloer te bieden. Echter, als je het niet goed te installeren, zal het niet zo goed als het eruit moet zien. Hier zijn de basis van hoe de bakstenen tegel te installeren op uw keukenvloer.

Stap 1 bepalen hoeveel Tile You Need

Voordat u de taak kunt starten, moet u bepalen hoeveel tegels je nodig hebt. Begin met het verkrijgen van de afmetingen van elke kamer die u wilt tegel. Neem de lengte en vermenigvuldigen met de breedte. Dit geeft je de vierkante meters van de ruimte te geven. Voeg metingen elke kamer, en voeg dan 10% voor afval.

ou moet ervoor zorgen dat u de tegel, de specie, tegel spacers en thinset bestellen. U kunt kopen bij elk huis verbetering winkel of speciale tegel winkel.

Stap 2 Maak de ondervloer

Zorg ervoor dat u een schone en stevige ondergrond om mee te werken. Je kan ofwel installeren van de tegel op de top van beton of op de top van betonnen boord als je een houten ondervloer. Als u een kale betonnen vloer, bent u klaar om te beginnen.

Als u een houten ondervloer, moet u de betonnen boord installeren voordat u de tegel kan leggen. Met het oog op de concrete raad correct te installeren, moet je mix sommige thinset en breng het naar de bodem. Leg de betonnen boord naar beneden op de grond en schroef het naar beneden in de vloer met schroeven.

Stap 3 Leg de Tile

Zodra u de ondervloer klaar is, kunt u beginnen om de tegel te leggen. Gebruik een troffel om zich te verspreiden de thinset in een gebied dat u wilt tegel te leggen. Verspreiden zich niet al te veel thinset voordat je klaar bent om het te gebruiken zijn. Leg de tegels één voor één in de thinset. Gebruik de tegel afstandhouders op te zetten tussen de panelen om de juiste afstand te krijgen tussen hen.

Straight, baksteen, en visgraat patronen zijn de meest voorkomende manier om bakstenen tegels te leggen. Wanneer je naar een muur of kast, moet u de tegel te snijden met de natte zaag en zet het op zijn plaats. Zorg ervoor dat beschermende kleding te dragen oog om letsel te voorkomen.

Stap 4 Spread Grout

Zodra de tegel op zijn plaats is, moet u in staat te stellen om te zitten voor ten minste 24 uur zonder dat iemand loopt op. Zodra het droog is, gebruikt een troffel aan de voeg verspreiden in de voegen tussen de tegels. Gebruik een spons schoon te maken uit de overtollige specie en het niveau van de specie gewrichten.

Stap 5- laten drogen

Laat de mortel drogen nog 24 uur. Nu is uw vloer is klaar om op te lopen.