lag cementen vloer in 3 stappen

Cement is een van de meest duurzame materialen om een ​​vloer te creëren. Een cement wordt vaak gebruikt in het huis waar zwaar verkeer, vocht is of als een stabiele basis voor andere vloeren, zoals keramische tegels. In sommige gevallen wordt cement gebruikt in huishoudelijke gebieden waar de grond is momenteel bodem.

Voorbereiding is de sleutel tot het leggen van een cementen vloer, die niet zal breken na verloop van tijd. Een vergunning kan worden verlangd om ervoor te zorgen dat de vloer voldoet aan de bouw en inspectie codes. Wanneer het cement wordt gebruikt als basis voor keramische tegels, wordt een schone, droge ondergrond genoeg voor deze pad bieden. Een controle van de balken en dwarsbalken nodig om te waarborgen dat het gewicht van het cement kan worden ondersteund door de structuur. Als het cement is op kale grond te storten, zal extra voorbereiding nodig zijn. Het gebied zal moeten worden afgegraven tot een niveau dat verschillende lagen ondersteunt. In gebieden waar het klimaat koud kan zijn, kan dit niveau moeten worden onder de vorst lijn. In het algemeen zal een interieur cementen vloer 3-4 inches dik. Daarnaast wordt één inch base zand nodig om gelijke oppervlak ter plaatse

Stap 1 – Voorbereiding

Vóór het gieten van het cement, zal de basis moeten worden gemaakt van extra materiaal aan het cement pad ondersteunen en te voorkomen dat verschuiven. Als een formulier nodig, dan moet eerst worden rond de omtrek van de basis. Deze vorm kan geprefabriceerd metaal of een reeks van 2 x 6 inch houten planken zijn. Zodra het formulier is opgebouwd, kan lagen van basismateriaal worden neergezet. De lagen kan variëren van een duim zand afzonderlijke lagen van grind, zand en een vochtscherm het vocht buiten te houden. Een controle van de lokale bouwvoorschriften zal bieden wat lagen nodig zijn voor een goede ondersteuning van de vloer. In de meeste gevallen een laag grind worden gebruikt om de onderste basis verschaffen. Dit materiaal wordt verdicht tot een hard oppervlak voor zand of damp barrière. Zodra dit middelste laag wordt neergezet, kan het cement gegoten worden.

Stap 2 – Het bouwen van de Base

Voor kleinere verdiepingen met een dun laagje, zal kopen zakken bereide cement voldoende is voor de taak. Bij grotere verdiepingen over grotere vierkante meters kunnen voorgemengde cement worden gekocht door de vrachtwagen die gemakkelijker dan met de hand wordt het mengen van een groot aantal zakken cement. De vloer kan in twee lagen worden gegoten, zoals cement komt in verschillende vormen. Een mengsel van cement met grind kan worden gebruikt voor het lagere niveau van een sterke base. Zodra dit droogt, kan een dunnere zand mengsel worden gebruikt om de cement niveau en geeft een gladder oppervlak van de vloer.

Stap 3 – Gieten de cement.