laminaat tegel installatieprocedure

Extra informatie

Op dit moment AUB DRAGEN veiligheidsbril en draag ze voor de rest van de installatie.

1. Bepaal de lay-out. Aangezien alle verbindingen in alle richtingen gelijk zijn, is het niet nodig om de tegels te oriënteren op het binnenkomende licht. De tegels kunnen in een conventionele tegel patroon dat alle vier de hoeken samenbrengt tot één punt (foto 1a) of een versprongen configuratie (foto 1b) worden geïnstalleerd. Meet de breedte van de kamer en het berekenen van de breedte van de laatste rij tegels. De laatste tegel moet minstens 2 inch breed. Het resultaat zal aantrekkelijker zijn als je de hele tegels in zowel de eerste en laatste rijen zag.

2. Als de vloer is concreet, lay-out van het schuim onderlaag met vocht barrière met het membraan flap uitgebreid uit op de ondervloer. Aanvankelijk voeren de installatie met slechts één rij van schuim aangelegd. Wanneer het tijd is om de volgende rij schuim te leggen, leg het over de verlengde plastic membraan klep en duct tape het schuim secties samen om een ​​vochtbarrière te vormen. Voor houten ondervloeren, lay-out van de foamand kont de randen samen, als dat nodig is. Raak de randen elkaar niet overlappen. Tape het schuim samen met duct tape.

Plaats geen materiaal dat beschadigd is of een zichtbaar gebrek NOT INSTALL – garantie van de fabrikant MOGELIJK NIET VAN TOEPASSING.

3. Controleer alle tegels. Zorg ervoor dat de tegels zijn in goede staat voor de installatie te beginnen. Zaag lengte en een proefafdruk layout van de eerste twee rijen tegels. Snij de tegel met de decoratieve zijde naar boven bij het gebruik van een handzaag of tafel zag en decoratieve kant naar beneden bij het gebruik van een cirkelvormige, jig of een ander type elektrische zaag. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat de belangrijke eerste twee rijen zijn volledig recht voordat u begint. Het zal ook laten zien hoeveel afstandhouders je nodig hebt en waar ze te zetten. Laat altijd ¼ “minimale ruimte tussen de vloer en de muren.

4. Stel de rest van de tegels in de tweede rij, het controleren van de pasvorm en indeling van de installatie. Zorg ervoor dat de installatie plein voor voorgaande.

5. Begin met het lijmen van de eerste tegel op de eerste rij in de linker bovenhoek van het startgebied. Houd de eerste tegel uit de tweede rij met de decoratieve zijde naar beneden. Toepassen 1/16 “tot 1/8” inch lijmrups in een soepele, continue beweging, om de bovenste lip van de groef op zowel de breedte en lengte van de tegel. Gebruik een droge doek om overtollige lijm te verwijderen.

6. Duw de tegel op zijn plaats en het gebruik van 2-3 inch stukken van blauwe plastic tape om de naad te beveiligen. Indien de tegels niet samen zullen duwen, tikt ze zachtjes op zijn plaats met de stootblok. Verwijder de tape wanneer de lijm wordt ingesteld, in ongeveer 1 uur.

7. Lijm nu de andere kant van de tweede tegel in de eerste rij, tik zachtjes op zijn plaats en breng de blauwe tape over de naad. Ga door op deze manier totdat beide rijen zijn voltooid. Wanneer u het laatste stukje in de rij te installeren, gebruikt u de trekstang, zorgvuldig hendel de gezamenlijke samen, en het gebruik van de blauwe plastic tape. Laat de eerste twee rijen op te zetten (ong. 15-20 minuten) en vervolgens verder met de installatie, rij na rij. Vergeet niet om overtollige lijm te verwijderen met een droge doek.

8. Vaak is de laatste rij pannen moet smaller worden gesneden om de resterende ruimte te passen. De beste methode is om de tegels bovenop de tegels in de één na laatste rij te snijden plaatsen. Heel voorzichtig nette stapel, neem dan een stukje stuk van de tegel (met messing en groef) en teken de contour van de muur op de tegel te snijden. Zag de tegel dienovereenkomstig.

9. passen voorzichtig de cut tegels op zijn plaats met behulp van de trekstang. Voeg de afstandhouders aan de gezamenlijke stevig op zijn plaats te houden en gebruik de blauwe tape vast te houden. Verwijder de tape als de lijm in ongeveer 1 uur.

10. Transitions en andere installatie accessoires zijn verkrijgbaar bij uw plaatselijke laminaatvloer dealer. Deze omvatten bekleding track (universele metal track voor de installatie van vierkante neus, t-molding, tredeneuzen, etc), muur tot vloer overgangen, en trap en de landing behandelingen. Bij het installeren van een overgang, ervoor te zorgen dat de overgang geen uitbreiding van de vloer niet beperkt. Doe een in de vloer transitie niet rechtstreeks nagel de ondervloer – dit zal resulteren in een “geknepen” installatie. Om een ​​in de vloer overgang, lijm installeren of spijker de trim spoor naar de ondervloer en dan snap de overgang naar het spoor.