landschap ontwerpen met camelia’s

Landschap ontwerpen met Camelia geeft de tuinier met diverse bloemen, variërend van wit naar roze de Bob Hope ras, die een prachtige donkerrood. Hoewel het een beetje meer onderhoud en een enigszins patiënt houding, het trainen van Camelia te groeien langs een hek nodig kunnen deze schoonheden op een uitgestrekte effect die een prachtig centraal punt om elk landschap zal leveren aan te passen.

Voor het beste resultaat, plant uw camelia’s in een deels schaduwrijke plek, omdat ze niet graag de volle zon. Volg oppotten instructies voor het planten van Camelia’s in de gaten, zodat voldoende ruimte rond de plant en waardoor ze diep genoeg om de wortel van de Camellia toelaten om te spreiden. Voor het neerlaten van de plant in de grond, test uw grond zodat het een pH bodemfactor van ten minste 5,0 tot 6,0. Camelia’s de voorkeur aan zure grond. Bovendien, nutriënten of mest toe te voegen aan de bodem u inpakken rond de plant als je eenmaal laten zakken in het gat. Aanstampen van de bodem, het water, en dek af met mulch zoals losse stro of ceder chips.

Het planten van Camelia’s

Deze prachtige toevoeging aan uw landschap of de tuin zullen bloemen, variërend van eenvoudige wit tot prachtig diep rood vertonen. bloemen van de plant kunnen individueel of in het dubbelspel te laten groeien, en bloemblaadjes kunnen worden bonte, splotched of gestreept. De meeste tuinders snoeien planten tussen 4-6 voeten. Verschillende Camellia rassen kunnen groeien vrij hoog als gesnoeid vertrokken. Normaal Camelia’s doen het goed in de halfschaduw, maar als u in de buurt is extreem heet, plant uw camelia’s in volle schaduw. Niet te vaak bevruchten omdat het zal leiden tot meer bladeren, maar minder bloemen. Zoals bij de meeste planten, camelia’s liever goed gedraineerde, maar vochtige grond. Dek af met mulch om onkruid te vertragen en om vocht te sparen voor de plant.

Instructies voor het kweken van Camelia’s

Snoeien Camelia voor Deadwood, en na de bloei. Meer in het bijzonder, moet Camelia’s worden gesnoeid na de bloei seizoen, of tijdens slapende tijd dat de plant als het niet produceert nieuwere groei. Zorg ervoor dat je het snoeien gereedschap te behandelen, zodat er geen gevaar voor verspreiding van insecten op de gesnoeid gebieden. Snoei takken groeien in de richting van de plant of elkaar overlappen. Vorm uw bush en streven naar een prettige uitstraling. Snoei dode takken, waardoor veelbelovende die op de bus voor het volgende groeiseizoen. Uw zaagt en zo dicht mogelijk bij de stam mogelijk. Zorg ervoor dat u Camelia spuiten met een vertrouwde fungicide om uw installatie te beschermen tegen schimmels en insecten aanvallen blootgesteld snoeisneden.

snoeien Camelia

Camelia’s doen zeer goed met een regelmatig schema van water en zeldzaam bemesting. Niet planten onder omstandigheden waarin zware of droge en hete winden uw Camellia zal beïnvloeden. Luchtvochtigheid zal ook een negatieve invloed hebben Camelia’s, omdat zij gevoelig zijn voor invasie door bladluizen. Het gebruik van een sterilisatie fles gevuld met gewoon afwasmiddel snel bladluizen problemen te verhelpen. Bovendien overwegen om voedingsstoffen aan de bodem te verbeteren waar de grond niet optimaal.

Algemene tips en trucs voor Camelia