leren hoe om te naaien: naaien kussenhoezen

Naaien kussenhoezen is een eenvoudige, kosteneffectieve manier om te werken of te transformeren elk meubelstuk. Of u nu met betrekking tot een stoel kussen, een bank kussen of bankje kussen, volgt u deze instructies om eenvoudige covers die uw interieur zal compliment maken.

Meet de lengte en breedte van de boven- en onderkant van het bestaande kussen. Voeg 4 inch tot de lengtemeting en vier inches om de hoogtemeting om rekening te houden met de naden. U zult de aankoop van 1 yard stof voor elk 3 voet gemeten. Meet de hoogte van het kussen.

Stap 1: Het meten van de Kussensloop

Noteer alle metingen, omdat ze nodig zullen zijn bij het ontwerpen van het patroon.

Stap 2: De aankoop van de Fabric en sluitingen

Kies stoffen die duurzaam zijn en zal herhaalde gebruik te weerstaan. Zorg ervoor dat u ten minste 1 yard van extra stof te kopen om eventuele strips of patronen te passen. Koop een broodje van klittenband. Deze komen meestal in lengtes van 1-3 yards.

Stap 3: Het maken van de Pattern

Snijd een papieren zak, zodat het plat legt. Gooi de bodem van de zak. Mogelijk moet u meerdere zakken samen te stellen om de metingen van de gehele kussen past.

Stap 4: Het naaien kussenhoezen

Met behulp van een meetlint, trek de metingen van het kussen van de boven- en onderkant op de zak (s). Probeer de 4 inch aan de lengte en 4 duim toevoegen breedtematen. Om het patroon voor de zijkanten van het kussen te maken, volg deze formule

Stap 5. Het toevoegen van de sluiting

Snijd een strook dat is de lengte van dat bedrag. De breedte van de strip de meting van de hoogte van de oorspronkelijke kussen zijn. Probeer 2 inches toe aan zowel de lengte als breedte van de strook.

Speld de patronen om de stof en snit. Zorg ervoor dat u 1 stuk voor de top van het kussen en 1 stuk voor de bodem te snijden. Verwijder de pennen uit het patroon en de stof. U kunt het patroon wilt opslaan voor later gebruik.

Speld de uiteinden van de lange strook van de stof aan elkaar en naai een 1-inch naad. Verwijder de pennen.

Met de naad lijnen naar u toe gericht, te beginnen in het midden van de achterkant van het stuk dat de top van het kussen zal zijn, speld de genaaide strippen helemaal rond het bovenste stuk. Naai een 2 inch naad rond de twee stukken.

Speld de onderkant van het kussen aan de onderkant van de lange strook stof. Naai de voorkant en beide zijkanten van de twee stukken, waardoor een 2 inch naad.

Snijd een stuk klittenband dat dezelfde lengte als de achterkant van het kussen meet. Naai één zijde van de band naar de lange strook stof en de andere aan de achterkant van het kussen. Plaats de oude kussen in de nieuwe kussenhoes.

Noodzaak van een nieuwe naaimachine? Vergelijk merken, types en prijzen met onze Naaimachines Buyer’s Guide.