log gevelbeplating installatiegids

Iedereen met lichte tot matige gebouw vaardigheden en een log gevelbeplating installatie gids kan het logboek installeren zelf opruimen. Dit type van de gevelbeplating is eenvoudig te installeren op bijna alle conventionele muren, met inbegrip van hout en metaal stud wanden, blok, baksteen, of beton;. Benodigd gereedschap; • Boor of schroef pistool; • Plintenzaag; • Grote platte schroevendraaier; • Tafel zag; • Hout wiggen; Installeer de Buiten Vertical Corners; Begin met het instellen van alle van de Outside Vertical Corners (OVC). Voor deze korte tutorial zullen we aannemen dat de schroeven worden direct toegepast, maar er zijn ook groeven in de OVC’s zo ontworpen dat het vastbinden in plaats daarvan. Met behulp van de schroeven is iets minder ingewikkeld, maar het vastgebonden methode betekent dat er geen zichtbare bevestigingsmiddelen wanneer de taak is voltooid;. Zet de “D” Trim in plaats; Zodra u de OVC, het raam en deur “D” stuwing behoeften hebt ingesteld op zijn plaats worden gezet. Hout wiggen kan worden gebruikt als dicht bij exact 90 graden mogelijk te krijgen. Verkrijg de hoek zo dicht mogelijk, maar maak je geen zorgen als je niet exact kan krijgen. Waar de trim niet precies uit te werken, kan de gevelbeplating worden gemijterde om de hoek te passen;. Beslis De installatie van het Patroon; Begin altijd op de hoek van het gebouw die het dichtst bij de oprit of de zijde met de hoogste zichtbaarheid. Hierdoor kunt u uw kant-to-side lijnen recht te houden en uit te werken tegenstrijdigheden in de minst zichtbare gebied. Bij het werken, kunt u ofwel naar links of rechts, maar als je eenmaal zijn begonnen, blijven werken in dezelfde richting. We zullen werken aan de rechterkant;. Installeer de onderste rij, Bevestig het eerste stuk van gevelbekleding op de vensterbank plaat, met behulp van een constructie niveau om een ​​rechte lijn te behouden. Schroeven moeten tijdens de bovenzijde van de tong, en door de groef in de bodem en dringen de studs bij een 45 graden hoek. Controleer of het paneel waterpas staat voordat u aan elke stud. Deze eerste plaat zal uw gids gedurende de hele muur, en de zorg die nu genomen zal een hoop ergernis later op te slaan;. Herhaal dit totdat kompleet; Met de onderste rij op zijn plaats, ga terug naar het startpunt en beginnen met de volgende laag, trap -stepping elke laag as you go, zodat de gewrichten niet langs een enkele stud vallen. Na de eerste rij, enige plek schroeven doorheen de tand. Als een schroef zorgt ervoor dat de tong splinter, verwijder de splinters, en verder langs de lijn. Zorg ervoor dat elk stuk past precies op de tong van het stuk eronder;. Maak aanpassingen As You Go; Houd een oogje op uitstulpingen of bochten in de gevelbeplating. Eerste poging om los te maken en draai de schroeven op die locatie, of gebruik maken van houten schijven aan de wand uit genoeg dat schroeven kunnen worden gebruikt om het aan te passen brengen. Als de log gevelbeplating heeft een kroon, gebruik maken van een grote platte schroevendraaier om het neer te drukken, en bevestig deze vervolgens op zijn plaats.