maak een betaalbare kippengaas hek

Kippengaas is een zeer veelzijdige, goedkope manier op te zetten snel een hek om kleine dieren zoals kippen en konijnen bevatte te houden. Ze kunnen vrij snel worden opgebouwd en zijn zeer eenvoudig om mee te werken.

Het maken van een kippengaas hek is ruim binnen het domein van een doe-het-zelver of ontluikende kleine boer. Met een paar eenvoudige gereedschappen, stukjes hout en tijd, kunt u uw betaalbare kippengaas hek te bouwen.

Step One – Bepaal Positionering van Fence

Zoek uit waar op uw woning die u gaat uw kippengaas hek te installeren. Een van de vele voordelen van kippengaas schermen is dat uw afmetingen om niet te precies te zijn. Kippengaas is een buigzaam materiaal dat heel gemakkelijk buigt. U kunt een ronde pen maken als je wilt, want de draad gaat rond bomen gemakkelijk. Teken de omtrek van uw hek met landschap verf.

Stap twee – Dig Gaten voor Houten Staken

Graaf gaten groot genoeg om de 2×4’s te gebruiken voor de inzet te houden van uw afrastering. De gaten hoeven niet erg diep te zijn, maar moet op een diepte van ten minste 10 tot 12 inch te zorgen dat de 2×4’s zijn stevig in de grond te hebben. Zorg ervoor dat ze gaten zes voet uit elkaar.

Stap drie – Plaats Stakes in Gaten

Zoals u graven elk gat, plaats de belangen in de gaten en stampen de grond om hen heen. Verpak het vuil in goed en zorg ervoor dat de inzet zijn recht.

Stap vier – Installeer de boven- en onderkant Rails

Knip je 1×1 hout aan de lengte van uw inzet en schroef ze aan de onderkant en bovenkant van elk spel. Dit zal een stabiel platform om de kippengaas nagel en geef de draad enkele stevigheid te maken.

Stap Vijf – Uitrollen kippengaas

Rol het kippengaas. Begin met de rand van uw afrastering en meet een 6-foot stuk. Snijd het, met behulp van de blikschaar. Maak de bezuinigingen zo recht als je kunt en draag handschoenen als de cut kippengaas kunnen krassen.

Stap Zes – Staple Chicken Wire to Rails

Stap zeven – Bouw Gate

Begin op de hoek van uw afrastering en nieten het kippengaas langs de paal. Hou het strak en beginnen te rollen uit langs de bovenkant rail en nieten om de 10 inch. Strak te trekken langs de onderrand van de onderrail en nieten daar in dezelfde 10 inch afstand. Werk je weg in het hele perimiter van het hek.

Bouw een eenvoudige vierkante kader van 1×1 planken om de grootte past tussen de laatste twee posten. Het hout schroeven en plaats de bovenste en onderste rails over de zijkanten. Knip een stuk kippengaas aan het frame en nieten veilig te passen rond de poort. Hechten scharnieren aan de boven- en onderkant en veilig naar laatste bericht. Schroef op een vergrendeling om de poort dicht te houden.