maak je eigen birdfeeders

Bedreven in het re-purposing meubilair, de bouw van haar eigen, of betaalbaar verfraaiing van gebruikte meubelen, KC Morgan is een professionele freelance schrijver, met artikelen en blog posts die op tientallen sites.

Vogelhuisjes zijn een mooie toevoeging aan de werf, maar vogels zijn niet alleen op zoek naar een plek om te wonen. Ze willen eten. Maak je eigen eenvoudige doe vogelvoeders om meer vogels naar uw tuin te brengen, en het is meer waarschijnlijk dat ze zullen komen om uw mooie vogelhuisje bevolken.

Flessen voor Humming Birds

Trekken kolibries aan uw tuin met een eenvoudige ambacht dat een artistiek tintje aan uw buitenruimte voegt. Begin met een schone glazen fles. Het eten binnen krijgt een eigen kleur toe te voegen, zodat u zich geen zorgen te maken over kleur. U zult ¼-inch koperen buizen, verkrijgbaar bij bouwmarkten nodig. U vindt hier ook een kurk of pet nodig hebt met een 1/4-inch gat in het naar de mond van de fles te dekken.

Kransen voor Wrens

Buig je tube of draad rond de fles in een soort van ontwerp je wilt, maar laat een haak die zich vanaf de bodem. Dit is om de fles te hangen, dus maak dit stevig. versieringen en bedels toevoegen als je wilt, met behulp van de buis als een anker.

Verfblikken voor Plevieren

Kook 4 kopjes water en voeg een kopje suiker. Voeg kleurstof van uw keuze. Zodra dit mengsel ‘s nachts afkoelt, giet het in de fles. Deze suiker water zal dienen als uw kolibrie nectar.

Knip een stuk buis lang genoeg om te gaan door de kurk of pet en uit te breiden ten minste 2 inch uit de fles. Duw de slang door het gat en buig het zo krommen weg uit de fles. Als u wilt, verfraaien de feeder buis met een kunstmatige bloemen gemaakt van een spie. Hang de fles ondersteboven en simpele natuurkunde houdt de nectar van net morsen uit het mondstuk, zoals wanneer je een vinger te houden dan het ene uiteinde van een rietje. Nu is de kolibries kan uw tuin op te helderen.

Trekken kleine vogels naar uw tuin met een eenvoudige krans dat decoratieve kijkt terwijl het trekt aviaire vrienden.

Hier krijg je een Bundt pan of een vergelijkbare vorm, en zet deze opzij. Meng gelatine met warm water. Meng in glucosestroop en meel om een ​​kleverige pasta. Voeg ongeveer 4 kopjes van vogelzaad aan het mengsel en roer het samen goed. Spreid je mengsel in je schimmel en aanstampen het naar beneden. Laat het staan ​​voor 24 tot 48 uur en verwijder deze uit de mal.

Zodra u de krans te nemen uit de pan, hang hem aan een lint overal in de tuin u wilt. Laaghangende takken en nestkastjes zijn perfect voor dit. Nadat u de vogel krans mengsel onder de knie, dan kunt u uw zaad kransen te maken in zowat elk formaat.

DIY Tip: In plaats van met behulp van een mal, maak je eigen. Op de foto, gebruikten we een rond stuk van kurk en een glazen kom om de ronde vorm te maken.

Verfblikken maken perfecte vogelvoeders omdat ze al stevig en lekvrij. Krijg kleine verfblikken, lege en ongebruikte, bij de bouwmarkt. Snijd een 14-inch houten deuvel in secties lang genoeg om de bodem van het blik bereikt en steek ongeveer 4 inch, één voor elk van blikken. Spray-schilderen en de buitenkant van de blikken als je wilt.

Boor een 1/4 duimgat de binnenrand van elk blik en steek de plug een kleine staan ​​voor de vogels te rusten creëren. Zet de baars met een beetje warm lijm waar het gaat door het gat. Bind lint rond elk blik, of touw als je een meer rustieke uitstraling willen, en zijwaarts hang ze uit boomtakken. Plaats vogelzaad in de blikjes en u zult beginnen met het aantrekken van de buurt vogels.