maak je eigen cover voor een ligbed

Een daybed is een praktisch en mooi meubel te bezitten, vooral als je weinig ruimte hebt. Het restaurant serveert een dubbele functie als een plek om te zitten tijdens de dag en slapen ‘s nachts. Besteed aandacht aan de canapé dekt u gebruiken zoals ze zijn makkelijk te maken en kan moeiteloos transformeren van een ruimte. U kunt ook meer dan één te maken en de covers te veranderen.

Meet de lengte, breedte en diepte van de canapé matras.

Stap 1 – Meet de Daybed

Bepaal wat u wilt dat de stof te bereiken. Als u een zomerse look wilt, koop stof met bloemenprints. Je kunt iets dat past naadloos in het decor te kiezen, of als u wilt om het te laten opvallen, stevig zal stof in pop kleuren doen de truc. Een hard materiaal is ideaal voor gebruik als een ligbed deksel.

Stap 2 – Selecteer het Stof

Raadpleeg de metingen van de canapé om de hoeveelheid stof die je nodig hebt te bepalen en kies een weefsel van 45 inch breedte of meer.

Stap 3 – Mark en Snijd de Fabric

Zorg ervoor dat de stof wordt pre-gekrompen en droog als het katoen of andere natuurlijke vezels. Strijken de rimpels voordat je klaar om te snijden.

Spreid de stof op een vlakke ondergrond. Snijd de boven- en onderkant van het deksel met de lengte en breedte afmetingen en met een marge van ten minste 1 inch. De voorste stuk zal de lengte van de matras, met beleg en de diepte van de matras plus 2 inch zijn.

De twee zijstukken worden gesneden volgens de breedte van de matras. U kunt markeren de voorkant en de zijkant van de stof en knip het uit als een panel in plaats van ze uit te snijden individueel.

De twee achterste stukken (waarop u een rits toe te voegen) moet de lengte van de matras en naadtoeslag zijn. Elk achterpand zal de helft van de breedte meting plus naadtoeslag zijn.

Zodra de panelen klaar zijn, kunt u klaar om te naaien te krijgen.

Stap 4 – Start Naaien

Beide achterpand moeten worden gebracht met de goede kanten op elkaar. Het geven van een halve inch naad, naai de rits en dan ijzer uit de rits en naad.

Naai de zij- en voorkant naar de achterkant stuk. Gebruik uw dressing pinnen, neemt de resulterende stukje terug en zijpanelen en speld het aan het bovenpaneel en naaien. Op dezelfde manier, pak de rits en bevestig vervolgens de genaaid panelen om het onderste paneel en naai ze aan elkaar.

Gedurende het naaien, wordt de rechterkant van de stof die op elkaar en je kijkt naar de verkeerde kant. zet hem nu binnen en van buiten, zodat u op zoek bent naar de rechterkant van de stof.

Schuif de cover over de matras en rits het dicht op de rug en voila! Uw daybed dekking is klaar.