maak je eigen pianokruk kussen

Het maken van uw eigen pianokruk kussen zorgt voor meer keuze in stoffen en kleuren. En het kopen van kant-en-klare pianokruk kussens kan kostbaar en het beperken, vooral als u wilt dat uw kussen om uniek te zijn. Als je doe-het-zelf, het hebben van die roze met stippen bank kussen zal niet onmogelijk zijn. Noch zal het leer die eerder uit de begroting kan zijn geweest. Deze eenvoudig te maken, stevige, en non-slip piano kussen kan worden gedaan door zelfs degenen die niet naaien.

Foam Rubber -Voor een standaard pianokruk, voorgesneden schuimrubber meten 29x14x 2 inch varieert van $ 6 tot $ 60. De mid-priced en hogere einde schuim rubbers omvatten Memory Foam en Natural Sense schuim, die is gemaakt van rubber bomen. Schuimrubber zijn beschikbaar van zeer zacht tot zeer stevig.

Materialen om uit te kiezen

Masoniet -Masonite is goedkoop, licht van gewicht, en wordt geleverd in verschillende maten. Bouwmarkten hebben meestal de faciliteiten om het op maat gesneden voor de klanten. Een raad rond 29×14 duim mag alleen kost een paar dollar.

Spray Adhesive

Non-Slip Fabric -Een stuk van anti-slip materiaal, zoals Toughtek’s Slip-Niet Non Slip stof is ideaal om te gebruiken op de basis van het kussen. Dit vervangt de noodzaak voor tie-tags en zal ervoor zorgen dat het kussen op zijn plaats blijft. Alles wat je nodig hebt is een stuk van de grootte van de Masonite. Houd rekening met een extra 1/4 “voor de naad. Voor een extra $ 10,00, het gebruik van anti-slip stof is de investering waard.

Stof voor Kussenhoes

Een nevelkleefstof voor gebruik in schuimrubber aanbevolen. Pro-Tack Foam Adhesive obligaties schuimrubber op hout, stof, leer en andere niet-poreuze materialen. Pro-Tack droogt in minder dan een minuut, is waterdicht, en droogt duidelijk. Een 355 gm tin onder $ 10.

Montage van de Kussen

Kies een weefsel dat sterk en slijtvast, leer of suède kunnen ook worden gebruikt. Snijd een stuk stof dezelfde grootte als de Masoniet met een extra 1/4 inch voor de naad. Snijd een strook stof voor de zijkanten van het kussen, zodat 1/4 inch voor de naad.

Tips

Spray één zijde van het schuimrubber te lijmen. Druk op het schuim stevig naar beneden op de ruwe zijde van de Masonite. Lijm de non-slip materiaal op de onderkant van de Masonite. Vouw de overtollige stof om en lijm de naad aan de randen van de Masonite en op het schuim. Spuit de bovenzijde van de schuimrubber met lijm en lijm gekozen stof boven en beneden glad.

Vouw en lijm de naad naar de zijkanten van het schuim. Strijk langs de naden van de kant strip. Lijm de naden. Tenslotte spuit de randen van het kussen met lijm en toepassen zijstrip het kussen, waardoor zeker wanneer het rond te komen, dat ze gecentreerd zijn.