marcheren dim ster: beton waterval

Eens per maand willen we de spotlight te schitteren op een indrukwekkende DIYer door het geven van hun gezamenlijke project van de ol ‘ “Did It Myself” (DIM) stempel van eer. En, als een toegevoegde bonus, alle DIM Sterren worden automatisch in aanmerking aangegaan voor onze eerste jaarlijkse DIM Awards in mei.

Deze maand feliciteren wij “DougHoover” op zijn cabrio waterval vijver. Deel uw project en de volgende keer kan je zijn!

Wat hij deed

Doug bouwde een betonnen waterval in de achtertuin van een cliënt voor ambiance – en het lawaai van een nabijgelegen snelweg maskeren. Gezien de bezorgdheid over de veiligheid van jonge kinderen van de eigenaar, Doug vulde de vijver gebied van het water functie met rotsen die later kunnen worden verwijderd wanneer een plas water is gewenst voor de vijver effect.

Waarom we het leuk vinden

De bouwkosten voor beton vijvers zijn niet veel hoger dan die gemaakt met gips liners, en de converteerbare aspect van de schepping Doug betekent dat de eigenaren krijgen nog meer waar voor hun geld.

Om een ​​kijkje te project Doug’s hebben en overwegen het installeren van een waterval zelf, bezoek http: //www.this website / deed-het-zelf / how-to-build-a-vijver-vijver-minder-convertible-waterval-710.